IMMAF EB - Kovács Alexandra továbbjutott

A csalódást okozó szerdai versenynap után Kovács Alexandrán volt a sor, hogy javítson a magyar válogatott Európa-bajnoki mérlegén.

immaf_eb_lead

Már csak a két hölgy versenyzőnk marad versenyben a Prágában zajló IMMAF Európa-bajnokságon Nánási Fatime és Kovács Alexandra személyében. Az Kismészáros Kempo SE versenyzője tegnap egy ír versenyző, Dannie Neilan ellen.


Szandi nagyon jól kezdte meg az Európa-bajnoki szereplést, és kicsivel több, mint egy perc alatt legyőzte az ír hölgyet. A mérkőzés videója itt látható:


https://youtu.be/E9mR4IbmOWo

Ezzel Szandi biztosította helyét a mai versenynapon is, és csatlakozik hozzá Nánási Fatime is. Előbbi a svéd Anette Österberg ellen lép majd ketrecbe. Österberg egy 180 centiméter magas Világbajnoki ezüstérmes versenyző, aki technikai KO-val jutott tovább a holnapi körbe.


Fatime Joanne Doyle személyében egy angol versenyző ellen mutatkozik be. Kérdeztük őt a mérkőzés előtti gondolatairól, és elmondta, hogy az angol lány nagyon erős földön, így az állóharcra fog inkább törekedni, és természetesen mindent megtesz a győzelemért! Mi pedig nagyon szorítunk mindkettőjüknek itthonról.