IMMAF EB - Megvannak az első ellenfelek

Tegnap sikeresen megérkezett a magyar válogatott a prágai IMMAF Európa-bajnokság helyszínére. Este a sorsolások is lezajlottak.

immaf_eb_lead

A magyar válogatott 6 versenyzővel vágott neki a Prágában a héten zajló IMMAF Európa-bajnokságnak. A mieink tegnap meg is érkeztek a helyszínre, ahol a regisztráció után a felszerelések próbája és a mérlegelés várta őket. Közben a szervezők részéről lelkesen zajlottak az előkészületek a beszédes nevű Arena of Sparta küzdőterén.


Miután mindenki gond nélkül túl jutott a kötelező körökön, jöhetett a nap legizgalmasabb része, a sorsolás. Amatőr Európa-bajnokság révén a nevekből nehéz még megsaccolni is, hogy ki milyen erőt képvisel, de az biztos, hogy nem vár egyszerű feladat a versenyzőinkre.


Ifj. Lévai László azeri ellenfelet kapott nyitásként, Tural Azayev személyében. Szintén ebben a súlycsoportban az ugyancsak kempós, Novotny Bence az olasz Paolo Anastasi ellen lép ketrecbe. Cziffra Attila az izlandi Birgir Tómasson-t kapta. Míg a negyedik férfi versenyzőnk, Böröcz Balázs számára az ukrán Vitali Shostak jutott.


A magyar válogatott két hölgy tagja számára is ismertek a dobogóhoz vezető első akadályok. A Világbajnoki bronzérmes Nánási Fatime az angol Joenne Doyle ellen kezd, míg Kovács Alexandra az ír Danni Neilan-t kell, hogy megoldja az első körben.


Ahogy írtunk, nehéz lenne megjósolni, hogy ki milyen szintet képvisel, az azonban biztos, hogy az ukrán és az azeri versenyzők kiválóan felkészültek, és nagyon erősek.


A versenyzőinket edzőik és segítőik mellett a HMMAF elnöksége is elkísérte a versenyre. Az IMMAF Európa-bajnokságnak a harcosainkon túl lesz még egy szereplője, hiszen Papp Valér bíróként is tevékenykedik majd Prágában! Holnap pedig már megkezdődnek a küzdelmek is! A mieink közül Cziffra Attila lép majd elsőként ketrecbe!


hmmaf_eb_csapat



Szurkoljunk itthonról is a magyar versenyzőknek!