IMMAF Európa-bajnokság - Hat magyar induló

November 22-én rajtol az IMMAF (Nemzetközi MMA Szövetség) Amatőr Európa-bajnoksága, ahol 6 magyar versenyző képviseli majd Magyarországot!

[caption id="attachment_15147" align="aligncenter" width="504"]immaf_vb_2 fotó: IMMAF[/caption]

Az IMMAF hazai társszervezete, a HMMAF megjelölte azt a hat versenyzőt, akik a november 22-én kezdődő Európa-bajnokságon a magyar válogatottat alkotják majd. Versenyzőink ma érkeznek meg Prágába. 


A hat indulónk 5 különböző súlycsoportban méretteti majd meg magát. Az utazó keretnek két hölgy tagjai is van!


Nánási Fatime és Kovács Alexandra személyében két fiatal, de a világversenyek tekintetében már nagyon is rutinos versenyzőnk veszi majd fel a kesztyűt Európa legjobbjai ellen. Fatime a nyári Világbajnokság egyetlen dobogós helyezését érte el, azóta pedig gőzerővel az kontinensviadalra koncentrál.


A férfiak mezőnyében ugyancsak fiatal és rutinos versenyzők utaznak majd, így ott lesz Prágában Böröcz Balázs, Cziffra Attila, Novotny Bence és ifj. Lévai László is!


Az idei Európa-bajnokságon a nevével ellentétben az amerikai, az orosz, a pakisztáni és az észtországi válogatott versenyzői is részt vesznek majd. Ennek tükrében már borítékolható, hogy bivaly erős mezőny gyűlik majd össze a prágai Arena of Sparta küzdőterén!


https://vimeo.com/173646643
 A Európa-bajnokság minden fontosabb történéséről honlapunkról értesülhettek! Kövessetek minket, és szurkoljunk együtt a magyar versenyzőkért!