Szombaton Harcosok Klubja 25.

Az idei utolsó gálájához érkezik a Harcosok Klubja Versenysorozat, amelynek helyszíne ezúttal Kecskemét lesz.



 

A fővárosból Kecskemétre költözik a Klub. Legalábbis az idei évzáró gála erejéig. A Harcosok Klubja 25. helyszínéül ugyanis a kecskeméti Árpádvárosi Sportcsarnok szolgál majd december 17-én, szombaton.


Nem sűrűn fordult eddig elő eddig, hogy a Harcosok Klubja elhagyta volna a fővárost, szám szerint egyetlen egyszer. Akkor Vácon csattantak a pofonok. Így igazi kuriózumnak mondható majd a december harmadik hétvégéjén megrendezésre kerülő gála. Ezt pedig csak tovább fokozzák a gála eddig ismert párosításai.


Elég csupán két nevet említeni. Polgár Ádám és Vidákovics Patrik. Nem először fordul elő a nevük Harcosok Klubja gála kapcsán, de eddig még nem találkoztak egymással, most azonban, mint egy elő-karácsonyi ajándék úgy jön ez a párosítás a küzdősport rajongók számára!


Ádám egy hosszabb csend után zsinórban két mérkőzést is győzelemmel zárt – Kálucz Martin és Pokorni Ádám – ellen, míg Patrik az elmúlt hónapokban többször is kemény nemzetközi csaták során bizonyította, hogy ott a helye Európa legjobbjai közt. Izgalmas csatát hoz majd kettőjük ütközete, ez szinte biztos!


Sérülés miatt változott az előzetesen meghirdetett címmérkőzés párosítása,  lemondta ugyanis a szereplést Gilányi Attila, aki a román Munteanu Marius ellen egy WFC címmérkőzéssel koronázta volna meg az estét. Pótlására klubtársa, Nnadi Kristóf érkezett, aki ugyancsak rendszeres résztvevője a Harcosok Klubja rendezvényeknek.


Az idei utolsó gála párosításaira ezúttal sem lehet panaszunk, 15 mérkőzés van a 18 órától kezdődő programban, amiben MMA és K-1 meccsek egyaránt helyet kaptak.



Az esti gála eddig párosításai:

15. Vidákovics Patrik vs. Polgár Ádám K-1 -85 kg 3x3
14. Csillag Tamás vs. Hegyi Richárd K-1, 73 kg 3x3
13. Sánta János vs Hegedűs Márk Muaythai A kat, 75 kg 3x3
12. Nnadi Kristóf (HUN) vs. Munteanu Marius (ROM) K-1, +95 kg 3x3
11. Kertész Máté vs. Horváth Ádám MMA, 82 kg 2X5
10. Szakolczai Martin vs. Góman Renátó 71 kg, K-1 3x3
9. Schneider János vs. Turai Zoltán MMA 72 kg 3x3 perc
8. Petrina Pál vs. Faragó Roland 60 kg, K-1 3x3
7. Schnürlein Henrik vs. Kovács Kálmán 78 kg MMA 3x3 perc
6. Nagy Krisztián vs. Varga Tibor K-1 -84kg 3x3 perc
5. Ritter Ádám vs. Budai Richárd 70 kg MMA 3x3 perc
4. Romsics Ádám vs. Kunyik Krisztián Thai-box C kat. 78 kg 3x2
3. Horváth Gergely vs. Fischer Botond 71 kg MMA 3x3 perc
2. Schnürlein Andor vs. Antalik Gergely 85 kg Grappling 1x3 perc
1. Vancsik Hunor vs Hevér Alexander 7 éves kis harcosok bemutató meccse 2x1 perc

A 25. Harcosok Klubja gála is hozza majd az eddig megszokott színvonalat. Ugyan a gála ezúttal a fővároson kívülre esik, de ezek a párosítások biztosan sok érdeklődőt csalnak majd le Kecskemétre december 17-én. A jegyek pedig már kaphatók a kijelölt helyeken! 


hk25_plakat