WKF Világbajnokság - Magyar indulókkal!

A WKF (World Kickboxing Federation) november 7 - 12 között tartó versenyén több, mint 130 ország harcosa csap majd össze az olaszországi Andriában. Az indulók között négy magyar harcosnak is szoríthatunk majd!

WKF VB 2016 lead


A versenyen tatamin (semi-contact, light-contact, kick-light), ringben (full contact, low kick, k-1, muay thai), MMA-ban és először a WKF történetében még Sanda-ban is indulhatnak versenyzők. De újítás lesz az is, hogy a muay thai küzdelmek full muay thai szabályok szerint zajlanak majd, azaz a könyökösök és térdesek is záporozhatnak majd a fejekre!


A négy induló pedig nem más lesz, mint a Kurdy Thai Box csapatát erősítő ifj Kurdy István, az oldalunkon korábban már bemutatkozó Ritter Pál ill. Horváth Győző és Horváth Nikoletta a Sukothai Team Thai Box SE-ből. Amit biztosan tudunk, hogy Ritter Pali és ifj Kurdy muay thai kategóriában indulnak. Utóbbi 67, Ritter Pál pedig 71kg-ban.


A versenyen jelen lesz Rozman István a WKF világszövetség profi szakág-elnöke, aki az egyik ring felügyelője lesz. A sorsolás a hétfői napon történik majd, kedden a bírók kapnak némi útbaigazítást, szerdán pedig kezdődnek a selejtezők! Szurkoljunk sportolóinknak!


wkf-world-championships-2016