Conor McGregor - Exkluzív interjú

Szembe menve az UFC idei első Fox csatornán adott gálájával, a szervezet legnagyobb sztárja, Conor McGregor saját fizetős bulit tartott. Nézzük!

Conor McGregor profil


Az ír fenegyerek 5000 fizetős vendég és PPV-n néző előtt beszélt az egyik legismertebb amerikai riporter, az eseményre átreptetett Ariel Helwani és rajongói kérdésekre válaszolva egy exkluzív, egy órás interjú keretében, ahol mindenkinek beszólt.


A novemberi győzelme és a második öv begyűjtése után az ír bejelentette, hogy miután hamarosan apai örömök elé néz (fia lesz), tart egy kis szünetet. Az azóta eltelt két hónapban nem sokat lehetett hallani felőle, azonban most bepótolt mindent - kendőzetlenül beszélt a történtekről, jövőjéről, meglátásairól. Természetesen Nate Diazról és Floyd Mayweatherről is szó esett.



Részletek az interjúból

A Mayweather meccs kapcsán: "Nézzétek, sok lépcsőből áll ezt a meccset összehozni, de össze kell hoznunk. Az emberek ezt a meccset akarják. Én is ezt akarom"


"Mindenkinek tudnia kell a helyét. Ott a Mayweather Promotions, ott az UFC és ott az újonnan alakult McGregor Promotions. Mind versenyben vagyunk."


"Nekem nincs főnököm," - folytatta. "Tudom, hogy Floyd szeret azzal jönni, hogy Dana a főnököm - francokat. Senki se dönti ezt el. Ha az UFC hagy bunyósokat jiu-jitsu tornákon szerepelni, engem sem állíthatnak meg, hogy egy bokszmeccsen szerepeljek."


Természetesen ez nincs teljesen így, hiszen technikailag megtehetik, de okosabb lenne megállapodásra jutni legnagyobb sztárjukkal, aki a sport keretein túlnőve szinte fogalommá, egyfajta kulturális ikonná vált.


A Floyd meccs kapcsán elmondta: "Hiszem, hogy 2017 végéig vagy jövő év elején összejön", majd kijelentette, hogy ez lesz az első egymilliárd dolláros meccs.


A tény, hogy McGregor fókusza főleg most Mayweatheren van, rossz hír több UFC harcosnak is, akik szeretnének összecsapni vele és egy kis pénzt keresni. Főleg Nate Diaznak, aki egy harmadik meccsért lobbizott. Miután Nate Facetime-on Mayweatherrel jópofizott, behúzott egy rossz pontot magának az írnél:


"Most a sor végére kerültél," - mondta McGregor. "Elkapom Nate-et, ne értsetek félre. Én és Nate találkozunk még. Száz százalék. Befejezzük ezt a dolgot. Szerintem a 155 fontos öv lesz a tét."


"Khabib, bármi is legyen a neve, Tony (Ferguson), Jose (Aldo) vagy (Tyron) Woodley a harmadik övért - egyik se Mayweather."


A tervei kapcsán elmondta, hogy promotálni is szeretne meccseket, segíteni fiatal harcosoknak az UFC-be jutni és idővel ezt felhasználni az alkuk során, hogy eljusson oda, amit tervezett, a UFC partnerségig. De hosszabb távon sem filmeket, sem a WWE-t nem zárta ki. Meglátjuk!


Mindenesetre Dana White már hallott a dolgokról és reagálva az elhangzottakra reagálva azt mondta, hogy ha ezt akarja játszani (és az UFC ellen menni), annak hatalmas bukás lesz a vége.


Most pedig nézzük a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=zmpS09DgWrM

Ha a videó eltűnne, alternatív linkeket itt találhattok.