Bellator 177 - Továbbra is veretlen Borics!

A Bellator Kickboxing 6 után átrendeződött a küzdőtér és leeresztették a ketrecet az égből! Jöttek az MMA meccsek!

Bellator 177 lead


A Bellator 177 MMA gála kezdete előtt, mondhatni, hogy megnyitni a showt a legendás Royce Gracie is előkerült 1-2 szó erejéig. Egy hosszas átvezető után jött az első felvezető meccs, melyen Michal Horejsi és Brian Moore csaptak össze. Az összecsapást Brian Moore második menetes TKO-val vitte.


Jött a Kertész Máté vs Szombat Patrik meccs. Az első menet nagy része taktikusan, tapogatódzva telt, mígnem a menet végén Kertész levitte Szombatot. Sikerült mountba kerülnie, de nem tudta befejezni.


A másodikban Kertész hamarabb földre vitte a meccset, majd mountból dolgozni kezdett. Szemmel láthatóan csapásokkal akarta befejezni a találkozót, mert submissionökkel nem is próbálkozott. Kitartása kifizetődött, ugyanis sikerült TKO győzelmet aratnia Szombat fölött.


Következett a veretlen Borics Ádám és Anthony Taylor összecsapása! Taylor sokat hátrált, leggyakrabban előkészítetlenül támadott és sajnos egy rúgás is mélyre csúszott. Szerencsére tudták folytatni. Igaz, nem ment már sokáig, mivel egy akció során a ketrecnél Borics ellenfele hátára került és sikerült hátsó fojtással az első menetben befejeznie!


Bellator177 - Borics vs Taylor


Ahogy elmondta, nehéz volt a kezdés, mert nagy nyomást érzett, de sikerült magát összeszednie. Sokat edzett a híres edzővel, Henri Hooft-val és szeretett volna kiütéssel győzni, de amikor meglátta a nyitányt a fojtásra, élnie kellett vele.


Lena Ovchynnikova és Helen Harper összecsapását végül a ring melletti orvosok döntötték el, akik a másodikból nem engedték ki Harpert. Daniel Weichel megosztott pontozással nyert John Macapa ellen, Eduardo Dantas pedig szintén így, megosztott pontozással vitte a meccset a Bellator-újonc Leandro Higo ellen, aki nem épp szerencsésnek mondható módon kezdett a szervezetnél, hiszen, miután a súlyát nem tudta hozni, az övet már sehogy sem nyerhette volna el.


Nagy show-t láthattunk a Bellator 177 és Bellator Kickboxing 6-on, melyhez már rég nem volt szerencsénk és csak remélhetjük, hogy valami ezzel itthon is elkezdődött, ill. hogy több harcosunknak is lehetőséget ajánl majd vagy a Bellator vagy más nagy, külföldi szervezet.