Darmos és Bozai küzd a Magyar bajnoki címért

A Felix Promotion április 22-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, ami a Szellő - Barbár főmérkőzésen kívül is tartogat izgalmakat!



Évente egyszer magyar estet szervez a vállalkozás! Az Egyesült Államokban, Franciaországban és Angliában nagy tradíciói vannak a hazai bunyósok egymás elleni küzdelmének, sőt, a legjobb hangulatú rendezvényeket egytől egyig, az ilyen párharcok „adják el”. Rácz Felix promóter azt szeretné, s azon dolgozik, ha az ilyen fajta megmérettetéseknek Magyarországon is komoly hagyománya lenne. Ennek szellemében a promóter az áprilisi eseményen két nagy presztízs értékkel bíró címmérkőzést mutat be a magyar közönségnek, mindkettőt cirkálósúlyban.


Az Interim (azaz ideiglenes) Magyar bajnoki címért Bozai Gyula Darmos József ellen lép szorítóba egy 10 menetes mérkőzésen a Felix Promotion székesfehérvári gáláján, amely párharc hasonlóan érdekesnek és kirobbanónak ígérkezik, mint a főmérkőzés.

Mit gondolnak a sportolók egymásról és a mérkőzésről? A Kovács "Koko" István közreműködésével készült rövid trash-talkból kiderül.


https://youtu.be/GEQdbwydvw8

A Felix Promotion rendezvényét a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport élőben sugározza. Bővebb információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás honlapját, amely a www.felixpromotion.com webcímen érhető el.


/A Felix Promotion International sajtóközleménye/