Heti összefoglaló (130.)

A Szófiában zajló IMMAF Európa-bajnokság eseményei köré épült a hét, de aki követett minket az számos érdekes témával találkozhatott. Ma is összegyűjtöttük mindet egy csokorba. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

Heti összefoglaló lead


Hétfőn a birkózó Magyar Nagydíj, Polyák Imre Emlékversenyen második napjának eredményeit közöltük elsőként. Ezen a napon érkezett meg a magyar válogatott Szófiába az IMMAF Európa-bajnokságra. Erről is írtunk. Este a Glory 39 eseményeit foglaltuk össze.


Kedden olvashattátok, hogy  Kiss Balázs egy romániai profi K-1 gálán járt, ahol egy kemény küzdelemben sikerült győznie végül! Egy közelgő eseményt is ajánlottunk Nektek, ami egy muaythai edzőtábor lesz. Phetsangkhat "Check Bin" Deo ismét Magyarországra látogat! Erről Skrobár Róberttel beszélgettünk.


Szerdán már az első ellenfelek neveit is meg tudtuk írni nektek az IMMAF Európa-bajnoksággal kapcsolatban. A XIII. Felcsút Kupa Nemzetközi Kempo Bajnokság eredményeit este olvashattátok portálunkon.



Csütörtökön már a második nap következett a kontinensviadalon. Az első nap sajnos nem hozott sok jót a számunkra. Horváth Lajos és Tárnok Ákos is kiesett a küzdelmekből. A bulgarian bag-gel edzettünk is egyet délután. Szakmai cikk nélkül sem maradhattatok a héten. A fejmozgás alapjait vettük át.


Pénteken már győzelemről adhattunk hírt. Kárászi Balázs legyőzte cseh ellenfelét, és ezen a napon már az osztrák Alberger ellen készült harcba. Legendás mérkőzést is felelevenítettünk még a hét vége előtt. Ez volt a Hoost vs Le Banner 3!


Szombaton már csak a hölgy versenyzőinkben volt minden reményünk az éremszerzéssel kapcsolatban. Kárászi Balázs sajnos nem bírt osztrák ellenfelével. Este a Buakawról készült dokumentumfilmet tekintettük meg.


https://www.instagram.com/p/BSYVUzHhTJn/

Vasárnap egyetlen harcosunk, Kovács Alexandra volt már csak versenyben, akire a döntőben a svéd Anette Österberg várt. Alexandra megosztott pontozással, de behúzta a döntőt, ezzel pedig IMMAF Európa-bajnoka lett!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség