Heti összefoglaló (132.)

Hosszú idő után újra rangos szervezett rendezett gálát Magyarországon. Mi természetesen ott voltunk, és beszámoltunk mindenről. Emellett programajánlót és interjúkat is olvashattatok, ha követtetek minket. Ha mégis lemaradtatok volna valamiről, akkor most pótolhatjátok. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a Kempo Világbajnokságra készülő magyar válogatottat mutattuk be. A hétvégén szlovák ellenfelével szemben győzelmet arató Fábián Kristóffal is beszélgettünk.



Kedden napjaink egyik legtehetségesebb grapplerének, Garry Tonon-nak a technikai repertoárjába pillantottunk be. A hétvégi Bellator gála sajtótájékoztatójába is betekinthettünk az este.


Szerdán a Bosznia-Hercegovina Open eredményeiről írtunk. Versenyzőink 52 érmet gyűjtöttek összesen. A frissen alakult Kempo Világszövetségről kérdeztünk az elnököt, Papp Valért.


Csütörtökön a Felix Promotion székesfehérvári gálájáról a Darmos József vs Bozai Gyula összecsapást mutattuk be. Sport coaching rovatunkban Bánóczi Péter az edző és tanítvány viszonyát vette górcső alá.


Pénteken teljes figyelmünket a budapesti Bellator gálára fókuszáltuk. A visszaszámlálás utolsó pillanatától a gála befejezéséig. Ott voltunk a helyszínen és beszámoltunk a friss eredményekről is.



Szombaton részletes beszámolóval szolgáltunk a kickbox és az MMA gáláról, melyhez a kiváló minőségű fotókat Bakondi Gábor biztosította számunkra. Emellett az ADCC nyugati parti selejtezőjéről is szót ejtettünk, ahol 4 Superfight várta a nézőket.



Vasárnap az ünnepi ebéd utáni pihenéshez a Phuket Dreaming "A Thai stílus" című részét hoztuk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség