Heti összefoglaló (133.)

Rendszeres olvasóink már jól tudják, hogy ha vasárnap, akkor Heti összefoglaló! Minden téma és cikk egy csokorban a magyar küzdősport kedvelőinek!


Hétfőn az ünnep második napján a legendás mérkőzések közül az Arturo Gatti és Wilson Rodriguez csatát vettük elő.


Kedden visszazuhanva a dolgos hétköznapokba előretekintettünk már a következő hétvégére, miután szombaton Országos Bajnokságot rendezett a Zen Bu Kan Kempo Magyarország.


Szerda a Varsóban csütörtöktől lezajlott judo Európa-bajnokság beharangozásáról szólt. Emellett este interjút olvashattatok a hétvégi Bellator gálán győzelmet arató Görbics Gáborral.



Csütörtökön egy másik hétvégi eseményt ajánlottuk azoknak, akik valami ütős programra vágytak. Vulcano MMA Gálát rendeztek Zalaegerszegen, ahol a főmérkőzést Molnár Benjámin vívta.


Pénteken a judo Európa-bajnokság első napjáról adhattuk hírül, hogy Csernoviczki Éva sorban tizedik alkalommal állhatott dobogóra. Molnár Bejnáminnal is beszélgettünk a szombati Vulcano MMA Gála előtt.


Szombaton egy újabb interjú következett egy másik Bellator résztvevővel, Laszák Zoltánnal, aki szintén hatalmasat küzdött a budapesti gálán. Az összecsapásról és a terveiről kérdeztük.



Vasárnap a bajai WFC verseny döntői is lezajlottak. Itt több csapat is igen szép eredményt ért el. Következzen, amit az ismert eredmények közül cikkünk írásának idején sikerült kiderítenünk. A GARUDA THAI-BOX TEAM PÉCS eredménye 6 arany, 1 ezüst, 1 bronz lett. Az Unicentrál Bull's Kick-Box and Thai-Box Klub versenyzői, Nardelotti Zoltán 81kg K1, Kuti Lilla 55kg K1 kategóriában szerzett WFC bajnoki övet.


A Re-Gym 9 versenyzője 1 bronz, 3 ezüst illetve 5 aranyéremet szerzett. A Kick-Thai Boxing Team Baja versenyzője, Blazsev István K-1 kategóriában nyerte el a bajnoki övet. A Fradibox Fight Club K1 szabályrendszerben 1 aranyat, 1 ezüstöt, 1 bronzot, Muay-thai szabályrendszerben 1 bronzot, és Low-kick szabályrendszerben 2 ezüstöt szerzett.


Este természetesen az elmaradhatatlan összefoglalóval jelentkeztünk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség