Heti összefoglaló (134.)

Volt miből csemegézni a héten, mindegy, hogy olvasónk a küzdősportok melyik válfajáért rajong, biztosan talált kedvére való cikket az elmúlt 7 napban. Nézzük is, hogy miről volt szó! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a judo Európa-bajnokság zárónapjának eredményeiről cikkeztünk, amit a Felix Promotion székesfehérvári gálájának beszámolója követett.


Kedden a Zalaegerszegen rendezett Vulcano MMA Gála végeredményeit írtuk meg. Szép magyar sikereket könyvelhettünk el itt is! Mike Tyson zsenialitását egy másik szemszögből is megvizsgáltuk. Ez volt az esti cikk témája.


Szerdán ugyancsak a Felix Promotion háza tájáról jött a hír, hogy Szellő Imre lemondott Magyar bajnoki címéről, így az Darmos József derekára került át. Kevin Ross-ról is írtunk, akinek meglehetősen göröngyös út vezetett a muaythai csúcsa felé.



Csütörtökön a közelgő Amatőr MMA Magyar Bajnokság döntőit harangoztuk be. Május 13-án, Dorogon dől majd el az érmek sorsa. A normandiai bulldog, Jérôme Le Banner pályafutására is vetettünk egy pillantást az este zárásaként.


Pénteken az erőnlétre és a mobilitásra helyeztük a hangsúlyt első körben. A "barbár" tréning segítségével. Az Austrian Classics 2017 elnevezésű kickbox verseny magyar eredményeit is megismerhettétek délután. Majd mi is rátértünk az év mérkőzésének kikiáltott Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko összecsapásra.



Szombat két eseményt is ajánlottuk Nektek. Az egyik az aktuális Glory 40 gála, melynek felvezető mérkőzéseit ingyen lehetett követni. A másik az ACB Jiu-Jitsu 5 gálája, ahol igazi nagyágyúk lépnek majd tatamira Varsóban a jövő héten. Erről bővebben a cikkben olvashattok.


Vasárnap már a Joshua vs Klitschko összecsapás eredményével foglalkoztunk. A két ökölvívó teljesítményével valóban esélyes a találkozó az év összecsapása címre.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség