Laszák Zoltán - Nagy meccs után, nagy dolgok előtt

Kharim Ghajji elleni második összecsapása és a sikertelen Bellator Kickboxing címvédés után először szólal meg Laszák Zoltán!

[caption id="attachment_16836" align="aligncenter" width="504"]Laszák Zoltán és csapata /fotó: Bakondi Gábor/[/caption]

Laszák Zoltán Bellator öve sokkal inkább a bírókon, semmint ellenfelén, Karim Ghajjin múlott. Egészen biztos, hogy ha mások nem is, de mi, magyarok továbbra is bajnokként tekintünk rá. Bellator címmel vagy anélkül, Zoli egy igazi bajnok, kiemelkedően tehetséges, világszínvonalú technikát és bunyót hozó harcosunk.


Exkluzív interjúnkban Zolit a meccsről, meglátásairól, pontozásról és a folytatásról kérdeztük. Következzenek Laszák Zoltán szavai!


ellenfelem.hu: - Szia Zoli! Kezdjük az elején rögtön! Hogy látod így utólag a meccset? Erre számítottál? Eltért a várakozásaidhoz képest valamiben a meccs? Volt valami, ami meglepő volt ellenfeleddel kapcsolatosan?


Laszák Zoltán: - Meglepően nem lepett meg semmivel. Erre számítottam abszolút. Nagyobb nyomást, több kezdeményezést vártunk talán Ghajjitól, de jött keményen. Egyszerű, de hatásos technikákkal dolgozott.


e: - Ahogy mi láttuk, három menetet biztosan vittél, a negyediket is inkább neked lehet ítélni. Egyedül az utolsó marad kétségesebb, de ott is inkább a menet végét fejezte be Ghajji erősebben.


LZ: - Valahogy így látom én is. Az 50-45-ös pontozásra pedig Ghajji javára nem tudok mit mondani igazán, azon túl, hogy elfogadhatatlannak tartom.



e: - Beszéltél azóta a Bellatortól bárkivel a folytatásról és egyebekről?


LZ: - Nem, a folytatásról még nem volt szó. Egyedül az RTL Spike illetékeseivel beszéltünk a minősíthetetlen kommentátori munka kapcsán, melyen nem csak én, edzőm, Gnyálin István és klubom, a Szigetszentmiklós-Tököl SE, de ahogy láttam, az egész szakma felháborodott.


e: - Volt szerinted a döntés mögött "politikai akarat" úgymond? Egy franciát tán reklámozhatóbbnak gondolnak és más tervei adódtak a szervezetnek?


LZ: - Megmondom őszintén, megfordult a fejemben. Lehet, hogy jobbnak látták valamiért, ha nála van az öv. De akkor is egy hatalmas élmény volt ez az egész. Rengeteg szeretetet, pozitívumot kaptam mindenkitől és egy olyan fénypont volt ez pályámon, melyet teljesen még a végeredmény sem tudott lerontani.


e: - Hogyan tovább? Mi a következő lépcső vagy állomás Laszák Zoltán pályáján, életében?


LZ: - Most mindenekelőtt a május 13-án esedékes esküvőm jár a fejemben. Menyasszonyommal már nagyon várjuk és készülünk az eseményre. Szóval a következő legfontosabb lépcsőfok az életemben az esküvő és a családalapítás.


Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk, további sok sikert kívánunk mind a ringben, mind azon kívül, valamint sok boldogságot a házasélethez!