Magyar ring – Három címmeccs, három finis!

Magyar ring! Három címmérkőzés, három finis! A Felix Promotion szombat esti, telt házas székesfehérvári bokszgáláján a magyar bunyósok egymás ellen bizonyították felkészültségüket és tudásukat.


Magyar ring lead illusztárció


Az M4 Sport által közvetített eseményen Szellő Imre (17 győzelem, 0 vereség), a WBO interkontinentális bajnoka megőrizte trónját, és veretlenségét a Tóth Tamás „Barbár” (9 győzelem, 5 vereség, 4 döntetlen) elleni szombat esti véres csatában.


A Felix Promotion két kőkemény egyéniségének összecsapásán Szellő igen motiváltan, agilisen, és hatalmas fölényben bokszolt, látványos ütéseket elhelyezve kihívóján. Tóth már a második menetben komoly orrnyereg-sérülést szenvedett, amely vörösre festette még az ellenfelét is. Egyértelmű volt, hogy sokáig nem fog elhúzódni a párharc. A veterán brit ring-bíró, Mickey Vann végül az 5. menetben szüntette be a véres mérkőzést. Szellő így tehát TKO-val őrizte meg WBO trónját! "- Ilyenre számítottam, erre készültem nyolc héten át" – fogalmazott a győztes. "- Képes lettem volna 12 menetet is ebben a tempóban végigbokszolni, nagyon felkészültem Tóth Tamásból."

A "Magyar ring" gála másik címmérkőzésen az egykori amatőr sztár, Darmos József (5 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) profi pályafutása eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta, amelynek köszönhetően a 7. menetben kiütötte a sok nagy csatát megélt Bozai Gyulát, s ezzel a sikerrel megszerezte a cirkálósúlyú Magyar-bajnoki övet. Váltósúlyban Törteli Balázs (12 győzelem, 1 vereség) már az első menetben megvédte bajnoki trónját, miután kiütötte a kihívó Rácz Antalt (5 győzelem, 3 vereség).

https://www.instagram.com/p/BTJldQzBC26/