Pointfighting Cup 2017 - Több, mint 70 érem!

Hat magyar csapat vett rész a Milánóban rendezett, Pointfighting Cup 2017 elnevezésű kick-box versenyen. Az eredmények magukért beszélnek!

[caption id="attachment_13082" align="aligncenter" width="504"]Pointfighting Cup 2017 illusztráció /Képünk illusztráció/[/caption]

Az európai mezőny színe-javát felvonultató nemzetközileg is nagyon elismert versenynek összesen 75 klub vágott neki 926 nevezéssel. Hat magyar klub indult a Pointfighting Cup 2017 tetemesre duzzadt mezőnyében, az eredmények pedig nem maradtak el!


A Debreczeni Team versenyzőinek gyűjteménye 5 arany, 4 ezüst és 11 bronz éremmel bővült.


Felnőtt egyéniben Hegedűs Botond (-57 kg) arany, Opauszki Dávid (-89 kg) ezüst és Viczián Roland (-57 kg) bronzérmet szerzett. Csapatversenyen a C1 csapat ezüst éremmel végzett (Csiernyik Zsombor, Hegedűs Hanga, Koszecz Boglárka, Szák Tamás és Viczián Dániel). És végül nagyon szoros és izgalmas küzdelmekkel szerzett ezüst érmet a Junior Férfi csapat (Bálint Zoltán, Csák Bence, Opauszki Dávid)!


A vasárnapi versenynapon Szák Tamás aranyat, Hegedűs Hanga egy aranyat és egy bronzot, Leszkó Kitti egy ezüstöt és egy bronzot, Petró Lili egy ezüstöt és két bronzot, Koszecz Boglárka két bronzot, Pántya Réka pedig szintén két bronzot gyűjtött be.


A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 22 aranyat, 15 ezüstöt és 7 bronzot gyűjtött be, míg a Kondorosi Kick-box Egyesület 3 versenyzője 4 érmet szerzett. Egészen pontosan 1 arannyal, 1 ezüsttel és 2 bronzzal tértek haza.


A Yoko Kick-box Team az 1 arany, 2 ezüst, 1 bronz mellé még a csapatversenyben is megszerezte az előkelő 3. helyet.


GRATULÁLUNK MINDENKINEK!


https://www.youtube.com/watch?v=iKZI7BWB9nM

/Cikkünk írásának idején sem az egy nevezéssel induló Újkígyósi Kick-box Sport Clubról, sem a COMBAT D SC két nevezője felől nem találtunk sajnos információkat/