Ütközet előtt - Molnár Benjámin

A szombati zalaegerszegi Vulcano MMA gála egyik főszereplője a helyiek kedvence, Molnár Benjámin lesz!

[caption id="attachment_16826" align="aligncenter" width="504"] fotó: Magyar MMA Prémium Liga[/caption]

Ahogy portálunkon már olvashattátok, újra profi MMA gálát rendez a Magyar MMA Prémium Liga, aminek helyszíne ezúttal Zalaegerszeg lesz. Négyes tornák, profi és amatőr Superfightok a programban.


Az este egyik főszereplője a helyiek kedvence, Molnár Benjámin lesz, aki szerb ellenfelet kapott ezúttal.


ellenfelem.hu: - Rég nem hallottunk rólad. Mi történt veled az elmúlt időszakban?


Molnár Benjámin: - Pedig nem tűntem el! :) A tavalyi év "nagy durranása" ugye elmaradt, amikor nem jutottunk el a WMMAA EB-re és VB-re, de a munka nem állt meg. November óta itthon edzek. Egy nagyon kemény alapozáson vettem részt a zalaegerszegi birkózókkal, ami után kisebb nagyobb versenyeken vettem részt, az eredményeit pedig a szemfülesebb olvasók biztos látták.


e.: - Mikor meccseltél utoljára a zalaegerszegi közönség előtt?


M.B.: - Hazai közönség előtt még 2015-ben volt az utolsó meccsem, úgyhogy mar nagyon várom a szombati küzdelmet!


e.: - Nyomásként éled meg vagy inkább „doppingol” a hazai közönség?


M.B.: - Ez egy érdekes dolog. Egészen addig, amíg be nem lépek a ketrecbe, elég nagy a nyomás rajtam, de utána megváltozik minden. Csak az ellenfélre fókuszálok. Ott már szinte ki tudom zárni a külvilágot.


e.: - Mit tudni a hétvégi ellenfeledről?



M.B.: - Egy szerb birkózó lesz. Hasonló adottságú, és amit láttam róla, hasonló mozgású a srác, úgyhogy kíváncsian várom.


e.: - Voltak korábban kisebb sérüléseid, azok nem hátráltattak a felkészülésben?


M.B.: - Sérülések voltak, vannak és lesznek is. Ez egy ilyen sport. Személy szerint nem találkoztam olyan profi ketrecharcossal, akinek ne fájna éppen valahol. Ami ugye nagyobb sérülés volt, az pont a múltkori zalaegerszegi meccsemen elszenvedett kéztörés volt. Ez egyelőre nem zavar, remélem élesben sem lesz vele gond.


e.: - Milyen mérkőzésre számítasz szombaton?


M.B.: - Mivel, ahogy mondtam hasonló stílusú az ellenfél, kemény csatára számítok, de a közönség velem lesz és ez a ketrecben már mindenképp erőt ad, és azt tudom, hogy én mindent meg fogok tenni a győzelemért!


e.: - Köszönjük, és szorítunk Neked szombaton!