Kempo - Nordic Open Championship

Nordic Open Championship! Svédországban nyitják az őszi szezont a magyar kempósok

[caption id="attachment_12188" align="aligncenter" width="504"]Nordic Open Championship lead illusztráció /képünk illusztráció/[/caption]

Nordic Open Championship! Az iskolai becsengetéssel visszatér a kempo klubokba is a napi rutinszerű élet, a nyári szünet után újra edzésbe állnak a harcosok és készülnek az őszi versenysorozat állomásaira.


Az első megmérettetés a magyar válogatott hét tagjára a svédországi Malmö városában vár, szeptember 9-én. Ez a Nordic Open Championship, azaz az Északi Nyílt Kempo Bajnokság!


A kiutazók: Ditchen Dániel (MyGym Harcművészeti és Sportcentrum Pomáz), Szabó Tibor Benedek és Kiss Krisztián László (Újfehértói Kempo HSE), Ódor Lili és Ódor Erik (Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE), valamint Karácsonyi Krisztián és Lacza Ábel (Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia).


Nordic Open Championship 2017 plakát

A Svéd Kempo Szövetség által szervezett nemzetközi tornán a sportolók submission és knockdown versenyszámokban mérik össze majd erejüket és tudásukat.


A skandináv erőfelmérőt követően ismét a magyar bajnokságra fókuszálnak a kempósok. Október 7-én rendezik a III. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupát. Ezt követően, október 24. és 29. között újra nemzetközi porondon kell bizonyítani.


Románia fővárosában, Bukarestben tartják az idei Európa-bajnokságot, melyen a magyar nemzeti csapat címvédőként fog tatamira lépni, ugyanis a legutóbbi, 2015. évi Eb-n hazánk aranyérmet nyert az összetett csapatversenyben!


A Magyar Kempo Szövetség híreiről folyamatosan tájékozódhatnak a sportbarátok a www.hungariankempo.hu internetes oldalon, valamint a szervezet Facebook-oldalán, a www.facebook.com/hungariankempo címen.


/A Magyar Kempo Szövetség sajtóközleménye nyomán, ellenfelem.hu/