A Felix Promotion beveszi Székesfehérvárt

Már csak pár nap választ el minket a Felix Promotion idei utolsó élő televíziós gálájától, amely december 15-én, pénteken a székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnokában kerül megrendezésre.

[caption id="attachment_18439" align="aligncenter" width="504"]Felix Promotion - Bacskai /Eredeti fotó: Godó Sándor/[/caption]

Az esemény ismét kiváló magyar és külföldi profi ökölvívókat vonultat fel. A gála egyik főmérkőzésén a helyi erőket képviselő, új súlycsoportjában csatába induló küzdő Törteli Balázs (14 győzelem, 1 vereség) képviseli, a kiváló, több külföldi csatát sikerrel megvívott Szabó Zoltán (18 győzelem, 9 vereség) ellen, méghozzá a magyar bajnoki övért!


Kötelek közé lép majd a WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó, a korábbi amatőr olimpikon, junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok Bacskai Balázs, a veretlen nagyváltósúly ranglista vezetője ifj. Berki Ferenc, a WBC félnehézsúly volt ifjúsági bajnoka a német Tony Kraft, az ugyancsak veretlen James Kraft, illetve a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok Sherat Isufi.


Bacskait mérkőzésről mérkőzésre egyre több szurkoló kísér el, akik aktívan támogatják a fővárosi versenyzőt a küzdelmek közben. Ellenfele ezúttal az olasz Alex Marongiu lesz, aki egy igazi meglepetés ember. Eddig négyszer sikerült megtréfálnia a papírformát! A felek nyolc menetben mérik össze erejüket.


Felix Promotion - Darmos

De ott lesz a a cirkálósúly hazai trónját birtokló Darmos József is! Az ő ellenfele ezúttal a marokkói születésű Yassine Habachi lesz, akivel Darmos egy 6 menetes küzdelmet fog vívni.


A szervezők célja, hogy a hazai ökölvívás minél népszerűbb legyen a fiatalok körében is, így - a rajongói bázis szélesítésének szellemében, - minden 14 év alatti gyermeknek lehetősége van, amolyan Karácsonyi ajándékként, a helyszínen ingyen megtekinteni az eseményt.


Regisztrálni a http://www.felixpromotion.hu/karacsony/ webcímen lehet. A bokszgálán további extra ajándékokat sorsolnak ki az ifjú szurkolóknak.


Az M4 Sport által pénteken, 21:45-től élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás hivatalos honlapját, a www.felixpromotion.com oldalt, míg az exkluzív képi és videós tartalmakért érdemes csatlakozni a Felix Promotion facebook oldalához is.


/A Felix Promotion sajtóanyagai alapján összeállította ellenfelem.hu/