Elszaszer Dávid - Győztes ütközet

Elszaszer Dávid nemrégiben Romániában, a Bukaresttől nem messze fekvő Tituban, Claudiu Bădoi ellen lépett kötelek közé!

Elszaszer Dávid


Dávid egy egyhangú pontozásos győzelmet húzott be a helyi kedvenc ellen, Romániában, egy olyan gálán, ahol az est fellépőinek 97%-a román volt.


Nem kis teljesítmény ez, hiszen gondolhatjuk, mennyivel kellett jobbnak lennie egy ilyen gálán, ahol - klubja, a Szigetszentmiklós-Tököl SE Facebook oldalán Gnyálin István edző közzétett szavai alapján - a mérkőzés kezdete a Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzések ellenséges hangulatára és stílusára emlékeztetett, hiszen bevonulásukat fújolás és fütty kísérte.


Következzenek Elszaszer Dávid szavai!


ellenfelem.hu: - Szia, Dávid! Engedd meg, hogy még egyszer gratuláljunk a nagyszerű győzelemhez! Mesélj egy kicsit az élményről!


Elszaszer Dávid: - Köszönöm szépen! Ezzel a gálával kicsit feltöltődtem. A rendezők részéről megvolt a sportbaráti fogadtatás, a nézőktől már kevésbé. De összességében tele vagyok pozitív tapasztalatokkal!


e: - Ezt vártad/vártátok a hangulat és fogadtatás kapcsán? Készültél erre?


ED: - Számítottam rá, hogy a közönség nem fog vastapssal fogadni, de talán ekkora ellenszenvre nem számítottam.


e: - Volt már hasonlóban részed? Hogy kezeled az ilyesmit, hogy zárod ki fejben és maradsz fókuszált?


ED: - Volt már. Mosolygok egyet és megyek tovább! Csak a meccsre koncentrálok. Nekem nem kell az összes nézővel harcolnom, csak egy ellenfelem van, a ringben, őrá összpontosítok.


e: - Hogy néz ki ilyenkor mondjuk a vizualizációd, a belső monológod?


ED: - Általában felidézem magamban az eddigi legnagyobb meccseimet, amiken sikerült helytállnom. A szemem előtt lebeg, hogy ez csak egy állomás nem pedig végcél az utamon. Nem kell többet nyújtanom egy meccsen sem, mint amit tudok. Ez megnyugtat!


e: - Volt valami, ami az előzetes várakozások és tanulmányozás ellenére meglepett ellenfeled kapcsán?


ED: - Nem volt! Az egész meccs olyan volt, mint amire számítottunk. A Mesteremmel, Gnyálin Istvánnal kitalált taktikát sikerült nagyon jól alkalmazni, amitől felszabadultam. A belharcok kemények voltak, de összességében sikerült nekem lezárni az akciókat.


e: - Meglepett a győzelmed utáni pozitív fordulat a hangulat kapcsán, hogy végül is megtapsoltak és elég sokan gratuláltak nektek?


ED: - Kicsit meglepett, főleg a meccs előtti hangulathoz képest.


e: - Ahogy a Facebookon írtátok, visszavárnak benneteket. Elhangzott bármilyen konkrétum?


ED: - Konkrétumokról nem beszéltünk, de várom a következő kihívást!


e: - Most már a pihenés jön, vagy esetleg van még valami kilátásban?


ED: - Az edzés nem áll le, folyamatos készültségben vagyok. Most inkább több hangsúlyt kap az alapozás. De azért a pihenésre is szakítok időt, hosszú év áll mögöttem!


Köszönjük még egyszer! További sikeres edzést, készülést és jó pihenést kívánunk neked!