Harcosok Klubja 30 - Korai tűzijáték

A december 16-ra, tehát most szombatra kiírt Harcosok Klubja 30 garantáltan hatalmas meccseket ígér! Nézzük a részleteket!



December 16-án, Budapesten, ÚJ HELYSZÍNEN, a BEAST ARENA-ban (XI. ker. Hengermalom u. 19-21.) kerül megrendezésre a HK következő etapja, a Harcosok Klubja 30!

Győrfi Csaba az áprilisi Bellator gála óta nem lépett ringbe, a Harcosok Klubja ringjében tér vissza a feltörekvő fiatal cseh tehetség, Denis Farkas ellen, akivel profi K-1 küzdelmet vívnak 77 kg-ban a HK 30. gáláján, Budapesten a Beast Arena-ban.


Kőkemény csatát fog hozni a miskolci Perge Bence és a békéscsabai Papp József összecsapása is, K-1 szabályrendszerben 67 kilóban.


Egy rendkívül izgalmas címmérkőzés is megrendezésre kerül december 16-án: két junior korú, a saját sportágában kiemelkedően eredményes sportoló hölgy fog megküzdeni a WFC szervezet K-1 bajnoki övért. A Dóka Aliza vs. Ódor Lili címmérkőzést 4x2 percben, 57,5 kilóban rendezik majd meg.


Az est várva várt főmeccsén pedig egy reváns meccs keretében, a 2016-os találkozót újrázza majd Görbics Gábor és Spéth Norbert! Sokak által az év mérkőzésének nevezett csatát pontozással Spéth Norbert nyerte meg.


December 16-án ezúttal K-1 szabályrendszerben küzdenek meg egymással a versenyzők, vajon sikerül Görbics Gábornak revansot venni? Mennyire lesz sikeres ezúttal söpréseivel, borításaival Spéth? Helyet talál ismét egy nagy jobbosnak Görbics? Befoltozták a srácok a réseket a pajzson?


December 16-án, a Beast Arena-ban minden kiderül! Ne maradj le az év egyik legütősebb rendezvényéről!