Cage Fighting Révkomárom 5 – Telt ház és meglepetések

Cage Fighting Révkomárom! Vesely Tamás és Farkas Péter szervezők - négy sikeres gála után már mondhatni rutinosan - ismét egy izgalmakkal teli, a sportért rajongó közönséget a maximális mértékben kiszolgáló MMA gálát hoztak tető alá a révkomáromi sportcsarnokban! Ez volt a CFK 5!

Cage Fighting Révkomárom CFK 5 cover lead


A CFK5, ha lehet, még az előző, négyes számmal ellátott gálánál is gyorsabban kezdett megtelni, így a szervezők már a felvezető mérkőzések idején elég szép létszámot tudhattak magukénak. Óriási tempóval kezdett a gála, ami leginkább a fiatal, bizonyítani akaró harcosoknak volt köszönhető.


A visszajelzések alapján a hangulat remekül átjött a WSOF Global hálózatában terjesztett, FSMedia által lehetővé tett stream-en is, a gálát a TheMMAWorldCup.com oldalon követő amerikai partnereknek, akikkel a CFK frissen szerződött.


Az első, jó pillanatokat mutató, ám döntetlenre végződő összecsapás után egy gyors TKO győzelmet láthattunk Denis Kurina jóvoltából, majd Michal Buršak mutatott egy szép submissiont (RNC) Mario Dinh ellen. Rögtön utánuk Jan Šipoš eléggé megharcolt pontozásos győzelméért Roman Sekereš ellen, és máris elérkeztünk az első magyar vonatkozású meccshez! Jött Ritter Ádám (Bács Team Kecel) és a helyi Filip Kádár összecsapása!


Kádár szívósan, keményen helyt állt, több kellemetlen pillanatot is okozott. Ádám azonban újra és újra sikereket ért el nagy levitelekkel, a földön pedig ellenfele testét, fejét támadta, helyenként Ground and Pounddal operált és pontokon behúzta a meccset!


A következő meccsen Nagy Arnold hozott egy gyors RNC-t Samir Smaali ellen, majd következett a másik magyar reménység, Schnürlein Henrik! Henrik nem csak az eddig látottakat körözte le, de az est leggyorsabb submission győzelmét hozta egy karfeszítés képében!


Hihetetlenül elrepült az idő, hiszen máris a felvezető meccsek végére értünk a Tomáš Votava vs Adam Porvaznik meccs képében, melyet a debütáló Porvaznik magabiztosan hozott (T)KO-val!




[caption id="attachment_19552" align="aligncenter" width="504"]cage fighting komarno 5. cfk 5, Ritter Ádám Ritter Ádám győzelme![/caption]
A főmeccsek

Némi szünet után a Robert Tsenize vs Michal Dobiaš összecsapásba csöppentünk, Dobiaš hátsó fojtással húzott be! Érkeztek a nehézsúlyúak, ahol szinte garantált volt a finis! A parázs mérlegelés után a két srác nem kevésbé heves, ám rövidre sikerült meccset hozott, melyet az FFC Detva harcosa, a 125kg-os Peter Baláž sajnos megnyert a nála jóval könnyebb Varga Tibor ellen.


De nem volt lehetőségünk túl sokat merengeni a történteken, ugyanis Csibi Gergelyt szólították a ketrecbe, aki a budapesti Halmi Vale Tudo termet képviselve - Sényei Lászlóval a sarkában – egy gyors TKO győzelmet aratott a szerb Robert Tsenize ellen és jött is a társ-főmeccs!


Kálucz Martin nagyon erősen, szépen bekezdett a 22 éves, 193 centis cseh titán, Vojtech Garba ellen. Záporoztak a pontos találatok, kontrák és le is küldte Garbát, aki azonban nem esett pánikba! Összeszedte magát és a másodikban fordítani tudott. Olyannyira, hogy felismerve egy kedvező nyitányt, a meccset befejező erejű jobbossal talált!


Az est főmeccsén pedig végül a kedvencnek számító Simon Krisztián, a bősi EFC harcosa, a nagy szívet mutató cseh Denis Farkaš ellen egy kemény, három menetes pontozásos győzelmet aratott!




[caption id="attachment_19556" align="aligncenter" width="504"] A főmeccs! Simon Krisztián egyhangú győzelme![/caption]

Ez volt tehát a Cage Fighting Révkomárom 5, mely a rengeteg előzetes sérülés, változás, nehézség ellenére is egy olyan gála tudott lenni, ahol több kiütést, szép submission győzelmet és nagy meglepetéseket is láthattunk. A végére pedig még jó hír is jutott, hiszen 2019-ben a Cage Fighting Érsekújvár felé veszi az irányt a CFK 6-os gálával!


A másik, hogy – ahogy azt cikkünk elején is említettük – az amerikai partnerek nagyon elégedettek voltak, mind a részben az ellenfelem.hu által nyújtott szakkommentárral, mind pedig az FSMedia által lehetővé tett, kiváló minőségű, profi streammel, így ilyen téren is egész biztosan folytatás várható!



A gálát ITT tudjátok visszanézni!

/A képek forrása: 1-2. Vancsik Nándor FB oldala, 3. Vesely Tamás/

https://www.facebook.com/wsofglobal/videos/450017015527630/