Harcosok Éjszakája magyar főszereplőkkel

Harcosok éjszakája! Rangos gálát rendeznek a hétvégén Bécsújhelyen, ahol 6 magyar harcos is megméretteti magát!

[caption id="attachment_19642" align="aligncenter" width="503"]Harcosok éjszakája lead cover fotó: Michael Meindl[/caption]

November 24-én az ausztriai Wiener Neustadt-ban (Bécsújhely) negyedik alkalommal rendezik meg a Harcosok Éjszakája (Night of Warriors) rendezvényt. Ahogy az előző 3 alkalommal, így most is lesz magyar érdekeltségű mérkőzés az est programjában a Warriors Promotion jóvoltából.


Az összesen 14 mérkőzést felvonultató gálán 6 magyar harcos lép majd szorítóba az Arena Nova küzdőterén. A sort Szilágyi Dávid nyitja profi ökölvívásban, Peter Nevestic ellen. Amatőr MMA szabályrendszerben lép ringbe Kovács Dániel, az ő ellenfele Grazból Said Sönmezay.


Az őt követő magyar versenyző ismét ökölvívásban méretteti meg magát, Lakatos Károly Salman Mekhtiev-vel csap össze. Maradva az boxnál, Lakatos János Thomas Postenrieder-rel kesztyűzik majd 4 menetet szombaton.


Niedermayer Bencének is szoríthatunk majd, MMA szabályrendszerben a neves Gym23 atlétája, Daniel Schordje áll majd vele szemben a kék sarokban. A szombati gála utolsó magyar érdekeltségű mérkőzését a szegedi Bertalan Dezső vívja majd ugyancsak MMA szabályrendszerben, ő a linzi Dritan Barjamai ellen húz kesztyűt.


https://www.facebook.com/NightofWA/videos/2172660542982981/

A gálára a jegyek rohamosan fogynak, aki a helyszínen szeretne szurkolni a magyar harcosoknak, az beszerezheti belépőjét az alábbi LINKRE kattintva!