Ernesto Hoost szeminárium Budapesten!


Ernesto Hoost hamarosan hazánkba látogat és két kihagyhatatlan szemináriummal kedveskedik majd a résztvevőknek!
Croring Magazine - Vijest - Ernesto Hoost drži seminar u ...

Az Elevate Sport Management és Clyde Van Dams közreműködésével, valamint Dudok Károly és Kemecsei Bálint szervezésében hazánkba látogat a K-1 legenda, Ernesto Hoost! A négyszeres K-1 WGP győztes holland szupersztár két szeminárium keretében várja szeretettel a részt vevőket! Kihagyhatatlan lehetőség ez a küzdősport szerelmeseinek!

Ezen alkalomból a szervező-páros egyik tagját, Kemecsei Bálintot kérdeztük az előzményekről és részletekről!

ellenfelem.hu: - Kezdjük az elején, Bálint! Hogy jött a lehetőség Hoost meghívására?

Kemecsei Bálint: - Mikor januárban Dudok Károly meghívott engem és Clyde Van Dams-ot egy közös vacsorára, hogy egy esetleges közös gála szervezését megbeszéljük, akkor jött szóba, hogy hozzám pár nappal később érkezik Ismael Londt barátom, a SuperKombat nehézsúlyú bajnoka, valamint a Glory szervezet kiváló klasszisa.

Dudok Mester felvetette, hogy mi lenne, ha egy rögtönzött szemináriumot össze is hoznánk az ő termében Ismael-el, ha már úgy is itt jár. Gyorsan meg is szerveztük és olyan jól sikerült, hogy akkor jött is az újabb ötlet, hogy melyik nagy, klasszikus K-1 bajnokot lehetne még akkor esetleg elhozni hozzánk.

e: - Miért pont Hoost-ra esett a választás?

KB: - Ernesto Hoost nem csak azért volt a legegyszerűbb választás, mert a sportágunk négyszeres bajnoka, de azért is, mert Clyde edzője volt anno. Kapcsolatba léptünk vele, ő pedig igent mondott.

A részleteket megbeszélve pedig március 30-ára, két szeminárium keretében (egyet délelőtt 10:00-12:00 között majd 16:00-18:00 között) vár majd mindenkit szeretettel minden idők legjobbja, hogy tanítson pár remek technikát a résztvevőknek!

e: - Mik a tervek, kit szeretnél/szeretnétek még elhozni?

KB: - A jövőben mindenképp szeretnénk majd még hasonló legendákat elhozni a magyar harcosoknak. Például Murthel Groenhart-ot, a Glory és K-1 Max szervezet világbajnokát.

Köszönjük az interjút!

Ne feledjétek, március 31-én tehát Hoost szeminárium a Vilmos Endre Sportcentrumban (Budapest, Nagybecskerek u. 32, 1185)!

Az eseményt a Facebookon <<ITT>> találjátok.

Időpontok: 10:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00

Ár: 1 szeminárium 15.000 Ft
2 szeminárium 25.000 Ft (Ami tartalmaz egy ebédet is)