Bécsbe tart Molnár Benjámin

Novemberben nyílik Bécsben a Garage Combat Club nevet viselő edzőterem, melyben a manapság oly népszerű küzdősportok mindegyike fellelhető lesz: Thai Box, Box, BJJ és MMA többek közt. A terem a nyár közepe óta bemutatkozó jelleggel már üzemel, és az edzők névsorában Nagy Zsolt nevét is ott találhatjuk. Zsolti nevéhez köthető a győri Sambo sport beindítása, emellett régóta külföldön is neveli a tanítványokat.


10615630_725333854205874_51548173422704681_n


Az ellenfelem.hu bővülésének köszönhetően Szandra jóvoltából a zalaegerszegi Molnár Benjámin egy edzésen vett rész Zsolti irányításával a bécsi clubban a múlt héten.




"Nagyon örültem a megkeresésnek, mivel már egy ideje csapatot keresek, akik által fejlődni tudok minden téren. Nyáron nálam a súlyzós erősítésen volt a hangsúly, jelenleg az alapozó időszakban vagyok, ami után következhetnek a megmérettetések. A bécsi erőpróbán nagyon jól éreztem magam. Összességében minden jó volt. Az edzésen a légkör, a csapattagok, a felszerelések mind első osztályúak. A csapatot Nagy Zsolt vezeti, akiben mind szakmailag mind emberileg, egy kiváló személyiséget ismertem meg. El tudnám képzelni a közös munkát. Bizakodva várom a továbbiakat és köszönöm a lehetőséget Schäfer Szandrának, az ellenfelem.hu-nak és a Garage Combat Team-nek!"



A novemberi induláskor nem Zsolti lesz az egyetlen magyar, aki a Garage Combat Team csapatát erősíti majd, hanem a honlapunktól Szandra, aki így értékelte a kint töltött 2 napot:




"Nem titok, hogy számomra az MMA az igazi szerelem. Folyamatosan figyelem, keresem a hazai tehetségeket és Zsolttal, valamint a Garage Teammel együtt úgy döntöttünk, hogy meghívjuk Molnár Benjámint egy bécsi kiruccanásra, hogy jobban megismerjük egymást, szakmailag és emberileg egyaránt. A közös edzés és az együtt töltött 2 nap után Zsolt nevében is mondhatom, hogy Benjámin kiváló birkózó alapokkal rendelkezik, álló küzdelemben is megállja a helyét, jól csiszolható, meghallgatja a szakmai tanácsokat, amelyeket megvalósít a gyakorlatban is. A napokban kötöttem le neki egy osztrák meccset, büszkék lennénk rá, ha a csapat színeiben versenyezne a továbbiakban. Az első lépést megtettük, a továbbiakról pedig mindenképpen beszámolunk majd."



Mi pedig azon leszünk, hogy minél több fiatal harcosnak tudjunk segíteni sikeres sportkarrierjének beindításában.