Heti összefoglaló

Újabb vasárnap este, és ez nem csak az jelenti, hogy egy újabb hétnek vége, hanem azt is, hogy újabb összefoglalót olvashattok nálunk a hét történéseiről. Volt is bőven….


A kapcsolódó cikkeket most is a hivatkozásokra kattintva érhetitek el.


 IMG_0866

A BJJ nadrág megkötésének praktikáiról olvashattatok a hét elején. Elsőre legyinthetünk, hogy ugyan ez pofon egyszerű, de sosem árt egy kis ismétlés. Majd jött egy nagyszerű kickbox dokumentumfilm első része, melyet Steven Wright készített. Ha lemaradtatok volna róla, akkor érdemes időt szakítani rá. Hamarosan pedig érkezik a követező epizód.


Többször olvashattatok már az ellenfelem.hu oldalon a sérülésekkel kapcsolatos írásokat, ebben a témában a soron lévő a hát problémáival és annak megerősítésével volt kapcsolatos. Szinte „népbetegség”, ajánlott nagyon odafigyelni rá, hosszú időre megnehezítheti a sportolók karrierjét egy makacs sérülés.


Hosszabb összefoglalót és meccselemzést közöltünk az augusztus 30-án lezajlott Hurricane Fight 2014 elnevezésű K1 és Full Contact gáláról. A cikkben videót is találtok, rengeteg színvonalas mérkőzéssel, és ami fontosabb, magyar sikerekkel. Az egyik kedvenc témánk volt a héten.


Hurricane2014


A heti interjúnk alanya az utóbbi idők egyik legfoglalkoztatottabb magyar harcosa volt, ifj, Lévai László. Laci nagyon sűrű program elé néz az elkövetkezendő hetekben, túl van egy kemény, négyes tornán, melyet meg is nyert. A soron következő mérkőzése pedig Bécsben lesz.


A hét elején volt még egy meghívásunk, a székesfehérvári Profi Kempo Akadémián jártunk, ahol egy edzést tekintettünk meg, és Szűcs Gergővel beszélgettünk a csapatról és a jövőbeli tervekről.


Tegnap pedig lezajlott a World Karate Organization és a Magyar Shinkyokushin Karate Szervezet – Kálóczi Branch szervezésében MASUTATSU OYAMA mester emlékére rendezett verseny Veszprémben, melyről hamarosan beszámolót olvashattok oldalunkon.


A Gandhi idézettel ellátott képünk volt a facebookon a héten a legnépszerűbb tartalom ebben a témában, nagy örömünkre sokan osztottátok meg. ;)


hetikep_36

Videó tartalmak közül az "I am Ali" című dokumentumfilm előzetese volt a legnépszerűbb, mely a legenda életét és pályafutását hivatott bemutatni, szerettei, barátai és egykori ringbeli ellenfelei tolmácsolásában. Kihagyhatatlan lesz!


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=D5cf8nsZgYA&w=560&h=315]

 

Kövessetek minket a következő héten is!