III. Nyílt Szenior Kempo Bajnokság- Szentendre

Idén már a harmadik Nyílt Szenior Kempo Bajnokság kerül megrendezésre, melyről a főszervező, Borbáth András beszélt holnapunknak.


IIIseniorkempo

"Már harmadszor kerül megrendezésre a Nyílt Szenior Kempo Bajnokság. Évről évre különböző harcművészeti stílusok ( hiszen nyílt verseny) versenyzői mérik össze az erejüket. A verseny időpontja 2014.október 19 Szentendre. Minden 35 év feletti összemérheti erejét, életkor, súly, harcművészeti tapasztalat alapján kategorizálva.Nagyon fontos, hogy a kezdők kezdőkkel mérkőznek vagy kezdő kategóriában mutatják be formagyakorlatukat. Így mindenki számára biztosított az esélyegyenlőség nem történhet meg, hogy adott kategóriában nagy különbségek legyenek az indulók között.


Reméljük idén is lesznek a küzdelmi számokban nagy párosítások, nevek. Sanyamanó ( Gulyás Zsolt) visszatérő induló a versenyen de már összemérte ellenfelével erejét az elmúlt években Bata Tamás, Dietz Gusztáv, Lévai László, Gáncs Feri és még sok nagy nevű harcos hazánkból. Aki nem küzdelemben szeretne indulni az megteheti az önvédelmi bemutatókban, formagyakorlatban is."Jó alkalom nyílik tehát arra, hogy a fiatal, kezdő harcosok megtekintsék akár korábbi vagy épp aktuális mestereik küzdelmeit akár, de nem utolsó szempontból motivációs szempontból sem elhanyagolható értékkel bír, látni a "nagyokat" küzdeni. Érdemes tehát kilátogatni majd a rendezvényre.