Írány Kína!

A januári túra után most ősszel újra Ázsia veszi az irány Sárközi Robi, és ha már megy, akkor magával visz pár tehetséges harcost itthonról, akiknek jó esélye nyílik egy szép pályafutás megalapozására.


kina

Forró László, Ifj. Gönczi János, Kovács László és Szabó Gábor lesznek Robi útitársai október elsején, és kezdik meg az egy hónapos időszakot, melynek leteltével egy hosszabbtávú szerződés lehet az elvégzett munka gyümölcse.




„Folyatjuk kint az év elején megkezdett munkát. Akkor nagyon elégedettek voltak velünk, és azóta is rendszeresen tárgyaltunk a közös szakmai munkáról. Mostanra érett be a sztori annyira, hogy a mi versenynaptárunkkal is össze tudtuk egyeztetni az utat. Ázsia nagy lehetőségeket hordoz a magyar tehetségeknek, ezt kívánjuk kihasználni. Keményen fogunk edzeni, hogy ennek eredményeként tovább bővüljenek a lehetőségek a kontinensen számunkra.  Más térségek egyesületeivel is tárgyalásban vagyunk és persze nem szabad elfelejteni, hogy idén még Amerika is szerepel a naptárban a hazai versenyek mellett. Nincs idő pihenni, de az eredmények minket igazolnak. Rövid időn belül a Sárközi Promotions is megalakul majd, melynek égisze alatt a hasonló projektek futnak majd azután. Célunk a szoros együttműködés a klubokkal, és a versenyzők érdekeinek szem előtt tartása” – mesélte az előszerződések aláírása után Robi, aki ezúton is szeretné megköszönni a segítséget a Prémium MMA Ligának és az MMA Országos Szövetségnek.


 

A kínai túra részleteiről természetesen folyamatosan beszámolunk Nektek.