Török Imre is ringbe száll a TEK Gálán

Folytatjuk a TEK Gálát felvezető sajtóanyagok közlését, ezúttal főszerepben Török Imre, akit holnap újra  a ringben láthatunk a SYMA-ban.


A kegyetlen jófiú


A WPKC K-1 interkontinentális bajnoka, Török Imre is ringbe száll a TEK színeiben szeptember 28-án a Budo- és Küzdősport Gálán a SYMA csarnokban.


Török Imre_TEK_2


A tiszta szívű Török Imre nem hazudtolta meg magát, amikor arról kérdeztük, milyenek ellenfelei.


"Barátok, bajtársak és edzőtársak. Tulajdonképpen velük fogok ringbe szállni a TEK által szervezett BM bajnokságon. Ők ugyanis mind kollégáim, akikkel a mindennapi életben is napi, heti kapcsolatban vagyunk. A felkészülés is hasonló körben zajlik, hiszen a főigazgatónak köszönhetően az utóbbi hetekben csak a versenyre kell összpontosítanunk."
A rendészeti verseny legjobbjait - köztük TEK-eseket, tűzoltókat, rendőröket - Karacs Attila K1 Magyar Nagydíj győztes, profi Európa Liga győztes készíti fel. A TEK tagjai a kiképzésüknek köszönhetően egyébként is remek fizikai állapotban vannak, de a többiek is zokszó nélkül veszik a legnehezebb edzéseket is.


999619_764397553633370_209342455268198849_n


"Kemények az edzések, de jó formában vagyok. Abszolút lelkesítő, hogy délelőtt és délután remek partnerekkel készülhetek, húzzuk egymást. Legközelebbi edzőtársam, Novák Jenő kick-box világbajnok, akivel a felkészülés során, de közvetlenül a meccsek előtt és közben is erősítjük egymást. Köztünk egyébként azért is szoros a kapocs, mert közvetlen munkatársak vagyunk, a bevetések során is számíthatok rá."


25-26 évesen tértem vissza a K1 világába és azóta foglalkozom komolyabb szinten a sporttal és szívesen mutatom meg, hogy sosem késő elkezdeni. Ma már életformává vált ez a miliő. A TEK kötelékében megtanultam, hogy mindent beleadok, és soha nem adom fel. Az utolsó leheletemig küzdeni fogok.


A gladiátor kinézetű jófiú az egyik nagy esélyese a full-contact 90 kilogrammos kategória küzdelmeinek. Fizikálisan tökéletes formában van, sérülés, betegség nem hátráltatja, a rá jellemző, megalkuvást nem ismerő módon készül a TEK-gálára.


A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a belépés ingyenes!


Időpont: 2014. szeptember 28.


Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ


(Budapest XIV., Dózsa György út 1.)