Bemutatkozik a Rokko Gym!

Rokko-Gym-ellenfelem


Ales Attila mögött már több mint 20 évnyi thai boksz tapasztalat van. Kezdetektől fogva a legjobbaktól tanult, 1997-ben csatlakozott a Rehák György vezette csapathoz, így szakmai repertoárjában kiválóan vegyíti a „régi” és az „új” iskolát. Versenyzői tapasztalatának köszönhetően, ő maga is készít fel versenyzőket.


A Rokko Gym-et 2011-ben alapította a Re-Gym és Rehák György irányvonalát követve a Rokko Group és a Morgan Hitel és Faktor Zrt. támogatásával, de edzői tevékenységét már 2008-ban elkezdte. Célja a Muay Thai széleskörű megismertetése az országban.


Ezt a célt a csapatával közösen viszi véghez, így sportfesztiválokra is járnak bemutatni ezt a csodálatos sportágat. Számos versenyen is részt vesznek, illetve már rengeteg cikk és szakma anyag került ki a Rokko Gym-ből, népszerűsítve a Muay Thai-t az általuk üzemeltetett www.thai-box.info oldalra.


A csapat nagyon barátságos, szívesen fogadja az újonnan érkezett lelkes kezdőket, vagy akár a haladókat is, akik szeretnének visszatérni a thai-boksz világába. A csapatra jellemző az összetartás, egymás segítése, így egy folyamatosan bővülő családként lehetne a legjobban jellemezni. Ahhoz, hogy mindenki a saját szintjén tudjon haladni, külön kezdő és külön haladó edzések is vannak.


A Rokko Gym nem csak a Muay Thai gyakorlására ad lehetőséget. A klubban megtalálhatóak a Kettlebell-es, TRX-es oktatások is, illetve jógázásra is van lehetőség. Ezek kiváló kiegészítései a thai boksznak, így minden adott egy komplex edzésterv kialakításához, mely kitűnő alapja lehet a versenyzésnek.


Versenyzőink:

Tomi „Háború” Cheng
Pécsi „Sebhelyes Arcú” László
Vörös „Rosso” Béla
Horváth „Fishbone” István

Várjuk a Te csapatod jelentkezését is!