Heti összefoglaló

Újabb mérföldkövet jegyezhettünk be a héten az ellenfelem.hu történetében, a héten ugyanis átléptük a 3000 követő határát, és ez a szám azóta is szépen gyarapszik! Köszönjük Nektek! Amit biztosra ígérhetünk, hogy a színvonalból továbbra sem adunk lejjebb, sőt....


IMG_0866


Ezen felül természetesen az élet nem állt meg szerkesztőségünkben, és a héten is szorgalmasan szállítottuk a hírek, interjúkat és egyéb érdekességeket.


A hétfőt az előző esti Fight Night Hungary gála beszámolójával kezdtük, melyen többek közt a Görbics Gábor vs Birics Tamás összecsapás visszavágója is megtalálható volt az est felhozatalában, és persze Habash Antoine címhódításának is tanúi lehettek azok, akik ellátogattak a Barba Negrába.


LeyerRehakHabash-ellenfelem


Kedden folytattuk "A technika mögött" rovatunkat, melyben Buakaw után egy másik stílus ugyancsak figyelemre méltó alakját elemeztük kicsit szakmai szemmel, ő pedig nem más volt, mint Rickson Gracie fia, Kron Gracie.


Elérkezett a szerda, amikor is képekben is videóanyaggal számoltunk be a Karacs Team rendezésében lezajlott ingyenes sparringról, az aTerem Harcművészeti Közpotban.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1qG4T6n3ESQ&w=560&h=315]


A tervek szerint ezentúl péntekenként rendszeresen lesznek hasonló, közös edzések 18 órai kezdettel.


 Átlendülve a hét mélypontjának titulált szerdai napon, csütörtökön egy másik rovatunk folytatása következett, melyben Kovács Alexandrával készített interjúnkat olvashattátok. Alexandra az elkövetkezendő időszak egyik legnagyobb tehetsége lehet a női küzdősport hazai palettáján, érdemes lesz odafigyelni egy eredményeire!


10334286_708256099220205_7960513927553887300_n


A dolgos hétköznapokat egy csapatbemutatóval zártuk pénteken, ezúttal a Bata Tamás vezette Magyar Muaythai Egyesület történetét és eredményeit sűrítettük egy cikkbe.


Ezzel nem volt még vége a pénteknek, késő este kaptuk a hírt, hogy az FFC 15 gálán a szegedi Jani István egy kemény és véres küzdelemben verte Josep Perica-t, míg Halmi Viktor a gála főmérkőzésén elhódította a szervezet bajnoki övét, egy harmadik menetes TKO győzelemmel, egy fordulatokkal teli, szintén nagyon kemény csata után. A harmadik magyar résztvevő, Sényei László az orvosi vizsgálatot követően nem kapott engedélyt a ringbe lépésre, magas vérnyomása miatt. Gratulálunk a srácoknak!


A hétvége sem telt esemény nélkül, szombat este Tóth Lászlóért szoríthattunk, aki Ukrajnában lépett szorítóba a hazai Vyacheslav Senchenko (35-2-0) ellen. Laci jó formában várta - elmondása szerint élete mérkőzését -, és keményen végig állta a mérkőzést a jóval rutinosabb ukrán ellenfele ellen, aki azonban végül pontozással jobban bizonyult harcosunknál. A mérkőzésről hamarosan bővebben is beszámolunk!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség