Heti összefoglaló

A mai napon ugyan nem éppen a küzdősportokra irányul a világ szeme, hiszen pár óra, és kezdetét veszi a Super Bowl, mi azonban még a mega-show előtt prezentálnánk heti  összefoglalónkat.


IMG_0866


A hétfőt egy élménybeszámolóval kezdtük, miután vasárnap a Harcosok Klubja Versenysorozat sajtótájékoztatóján voltunk, ahol Dudok Károly és Jóni Zsolt aláírta áprilisi mérkőzésük szerződését.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dXTqp4aAoAg&w=560&h=315]


Este aztán új rovatot indítottunk, Határok nélkül címmel, melyben külföldön élő magyarokról írunk, akik valamilyen küzdősportot űznek, hobbiként vagy versenyszerűen. Nyitásként Komlós Rozit választottuk, a Sydney-ben élő magyar lány a muay thai szerelmes lett, és már 16 mérkőzést tud a háta mögött.


rozi-ellenfelem


Kedden az egyik állandó rovatunk keretein belül bemutatkozott Nektek az esztergomi Fighting Kempo csapata. Pokorni Gábor irányítása mellett olyan versenyzők készülnek fel, mint Szendrei Rebeka, Nagy Dominik, és két fia, Milán és Ádám.


Elérve a munkanapok felét, szerdán egy interjút olvashattatok, melyet Debreczeni Dezsővel készítettünk. Az oka pedig, hogy a Békéscsabai Lakótelepi Se elnöklének választották a hazai kick-box történetének legeredményesebb alakját!


D


Csütörtökön Balajti Bianka szerepelt Helyzetjelentés rovatunkban. A ReGym fiatal tehetsége február 7-én Franciaországban lép kötelek közé. A cikkben Bianka összefoglalja a tavalyi év történéseit, és természetesen a mérkőzésről is szó esik. Szintén ezen a gálán klubtársa, Habash Antoine is szorítóba lép.


A héten sem maradhattunk adósok szakmai írással, így pénteken a csípőmobilitással kapcsolatban hoztunk le egy írást, melyről Steve Maxwell egyik mutatott be egy gyakorlatsort az egyik szemináriumán.


Hátunk mögött tudva a hétköznapokat, szombaton egy írt adunk arról, hogy Magyarországon rendezik a Kempo Európa-bajnokságot idén, decemberben. Majd ezt a hírt követte este egy újabb sorozat első darabja, "Tales from the grind" címmel indított sorozatot az MMA dokuk fenegyereke, Genghis Con. Ennek első részét nézhettétek meg nálunk.


Ma olvashattátok könyvajánló rovatunkat, melyben Dan Millman "Szokratész utazásai" című művét mutattuk be.


Ez lett volna dióhéjban az elmúlt hét az ellenfelem.hu oldalon, ha végigfutottátok, mire kényelmesen végigfutjátok, addigra pont el is telik az idő a várva vált NFL döntőig.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség