Kempo VB Antalya - végeredmények

Ahogy már hírt adtunk róla, nagyszerűen kezdte a szereplését a Magyar Kempo Szövetség válogatottja a Törökországban zajló XII. IKF Kempo Világbajnokságon. A magyar versenyzők az első napon, csütörtökön összesen 62 érmet szereztek! Az eddigi lendület pedig a VB második és harmadik napján is kitartott!




[caption id="attachment_5607" align="aligncenter" width="504"]kempo vb antalya fotó: Magyar Kempo Szövetség Facebook[/caption]

A technikai számok és a földharc után a kempo vb-n tegnap a semi küzdelmek voltak hátra. Ezekben a versenyszámokban is termett magyar siker bőven, 10 arany-, 8 ezüst- és 10 bronzérmet szereztek összesen versenyzőink.


Aranyérmesek: Baros Tamás, Békési Sándor, Lacza Ábel, Lévai János, Megyeri Szabina, Molnár Csaba, Ódor Lili, Pásztor Ádám, Szabó Tibor Benedek, Vaitzner Richárd György.


A mai, utolsó napon a submission kategória eredményhirdetésével folytatódott a kempo vb, aztán jöttek a kempo kumite mérkőzések. A magyar válogatott 4 aranyéremmel és 1 bronzérmemmel zárta a napot, ezzel pedig összesen 31 arany-, 24 ezüst- és 41 bronzéremmel (96db érem!) térhetnek haza az idei kempo vb-ről!


Mindenkinek gratulálunk!


/Eredmények és fotók: Magyar Kempo Szövetség Facebook/