Salgótarjánban startol az idei bokszév

szello_dunaujvaros



Salgótarjánban startol az idei bokszév! A Felix Promotion iroda az első idei élő televíziós rendezvényén ismét egy új várost kapcsol be a magyar profi ökölvívás vérkeringésébe!

A vállalkozás most már hivatalosan is bejelentheti, hogy február 20-án, Salgótarjánban hozza tető alá az év első rendezvényét, mellyel kapcsolatban ezúton is köszöni a városvezetés segítő közreműködését Dániel Zoltán és Fekete Zsolt alpolgármester uraknak!


Az esemény programjában a legismertebb magyar hivatásos ökölvívók is kesztyűt húznak, így kötelek közé lép majd többek között a legmagasabban rangsorolt honi versenyző, a cirkálósúlyú Magyar bajnok, Szellő Imre, a feltörekvő középsúlyú Harcsa Norbert, az ugyanebben a kategóriában szereplő veretlen Pintye Szabolcs, a félnehézsúlyú Magyar bajnok Baranyi Richárd, valamint a pehelysúlyú Magyar bajnok Laki Róbert is.


A tervek szerint Bedák Zsolt is szorítóba lép, miközben menedzsmentje és Nonito Donaire képviselői egyeztetnek egy áprilisi WBO kispehelysúlyú világbajnoki címmérkőzésről.


A Felix Promotion eseményeit idén is a közszolgálati MTVA vállalat M4 Sport csatornája közvetíti. Bővebb információt, valamint a jegyeladással, jegyrendeléssel kapcsolatos részleteket a www.felixpromotion.com oldalon találhatnak a bokszrajongók.