Berki Ferenc is ringbe lép Cegléden

A Felix Promotion ceglédi bokszgáláján ismét kötelek közé lép a vállalkozás fiatal, feltörekvő nagyváltósúlyú versenyzője, ifj. Berki Ferenc.

berkiferenc2

A május 21-i élő televíziós bokszgálán a Felix Promotion reménysége, ifj Berki Ferenc (2 győzelem, 0 vereség), illetve az NyVSC - Big Boxing fiatal versenyzője, Horváth Tamás (4 győzelem, 2 vereség) csap össze egy igazán remeknek ígérkező mérkőzésen.


Berki áprilisban is kötelek közé lépett volna, - ám az erre a meccsre tervezett ellenfele Micskó Sándor végül másfél héttel a meccs előtt egy könnyebb meccs reményében más úton indult el, ahol vereséget szenvedett-, viszont ennyi idő alatt nem sikerült megfelelő helyettest találni.


„Kicsit szomorú voltam, mert bár felkészültem az áprilisi bokszgálára, ellenfelem visszalépet. A felkészülésem viszont nem ment kárba, folytattam, így még jobb formába kerültem” - jelentette ki a budapesti ökölvívó, aki igazi hideg zuhanyként élte meg, hogy az eredetileg kinézett rivális, Kispál Zoltán (3 győzelem, 0 vereség) alig 1 héttel a ceglédi gála előtt lemondta a párharcot.


„Nem szeretném ecsetelni, hogy mit éreztem abban a pillanatban! Szerencsére Horváthék azonnal elvállalták a meccset, amit ezúton is szeretnék nekik megköszönni. Megnéztem Horváth áprilisi meccsét a Millenárison, hiszen kíváncsi voltam rá, és ellenfelére, Kispálra, mivel egy súlyban küzdünk sejthető volt, hogy előbb vagy utóbb összekerülünk. Ügyes, jó mozgású srác, de ennyi, én nem látok benne többet… sima győzelmet várok magamtól!”


fp_cegled_2016

A május 21-i eseményen a helyi Szellő Imre vívja a főmérkőzést, illetve Pintye-Szabó párharcot rendeznek a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért. Kötelek közé lép még a félnehézsúlyú magyar bajnok Baranyi Richárd, a nagypehelysúly legjobbja, Kovács Zoltán, a középsúlyú Harcsa Norbert, és pótolják az eredetileg Budapestre tervezett Törteli-Tar összecsapást is.


/forrás: felixpromotion.com/