Heti összefoglaló (84.)

Fogynak a nap a nyári Olimpiáig, így a magyar sportban is egyre több hír lát napvilágot ezzel kapcsolatban. Mi is igyekszünk a fontosabbakról beszámolni Nektek, főként a küzdősportokra fókuszálva. Volt ebből több is az elmúlt 7 napban. Meg persze sok más is, nézzük is sorban őket! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a Bellator Kickboxing első gálájának eredményeivel nyitottunk, amit a judo Európa-bajnokság magyar érmeit vettünk számba, amit aztán este egy szakmaibb jellegű cikkel zártunk. Milyen a jó sportfogvédő? Mire kell figyelni a vásárláskor? Ez mind kiderül a cikkből.


Kedden a birkózóink eddig megszerezett Olimpiai kvótáit néztük át, ami eddig nyolcnál tart. Steve Maxwell-től újabb hasznos tanácsokat olvashattatok, ezúttal a hátfájás és a testtartásról.


Szerdán egy videós összeállításban újra megtekinthettük, hogy miként alkalmazzák a profik a leviteleket éles helyzetben, - ebben az esetben a ketrecben-, a levitel művészete címmel. A hét egyik legnépszerűbb cikke is ehhez a naphoz köthető, mégpedig a Görbics Gábor és Spéth Norbert összecsapását beharangozó "Rés a pajzson" írásunk első része volt az.


gorbics-vs-speth-lead


Csütörtökön hírt adtunk róla, hogy május 28-án rendezik az Amatőr MMA Magyar Bajnokság döntőit. A helyszín Győr lesz, egy nagy visszatérővel a felhozatalban. További részletek a cikkben! A hét másik kedvenc cikke pedig szintén csütörtökön volt olvasható, ez a - pusztakezes harcok legedájáról - Bobby Gunn-ról szóló cikkünk volt.


Pénteken a hétvégi Budapest-kupa beharangozójával kezdődött, ezt Roger Gracie követte, akivel kapcsolatban az aktuális hír, hogy MMA-ban is világbajnok lehet a OneFC égisze alatt. A Legendás meccsek rovatunkból is jutott egy új rész erre a hétre, ebben a Misaki vs Santiago II. mérkőzést mutattuk be.


Misaki-vs-Santiago-2


Szombaton mi is hírt adtunk arról, hogy Deák-Bárdos Mihály kész beszállni az Rióért folytatott harcba. A 41 éves klasszisunknak ez lenne az ötödik Olimpiája! Az szombati esti lazuláshoz szállítottuk a Phuket Dreaming sorozat egyik legizgalmasabb részét, "A világ tetején" címmel.


Vasárnap kihasználva a megfelelő időjárást, egy kis szabadtéri edzéshez próbáltunk kedvet csinálni Nektek, méghozzá jógával, ezen belül a helyes légzés elsajátításával.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség