Heti összefoglaló (86.)

A sikeres budapesti Kickbox Világkupa szereplést követően a hét közepétől már újabb rangos világversenyen szoríthattunk majd versenyzőkért, miután Svédországban megkezdődött a muaythai Világbajnokság. Részletes beszámolónkon túl szó volt még a héten egy világrekord kísérletről és hasznos tippekkel láttunk el benneteket húzódzkodás terén is.

IMG_0866

Nézzük, hogy miről volt még szó a héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a Shinkyokushin Karate Európa-bajnokságról hazatérő magyar karate válogatott remek teljesítményéről olvashattatok elsőként. Este a flow rolling témakörét vizsgáltuk meg a brazil jiu jitsura kivetítve.


Kedden az Amatőr MMA Magyar bajnoki döntők párosításait ismertettük meg Veletek. Igazán izgalmas csatákra lehet majd számítani Győrben május 28-án! Ezen a napon utazott ki a magyar delegáció Svédországba a muaythai Világbajnokságra. Gilányi Attila és Herceg Alex Valentin képviseli majd a magyar színeket a szorítóban. Segítségükre lesz kint Dudok Károly és Szabó László is! Bakacs Dezső világrekord kísérletéről is hírt adtunk, aki ma arra készült, hogy 3 órán át, 60 menetet küzd végig!


HLF-Bakacs-Mark-Skrobar


Szerdán az Ungvári Miklóssal a mob.hu által készített interjút hoztuk kezdésnek, melyben Miki a tőle megszokott profizmussal beszélt az előtte álló feladatokról a negyedik Olimpiája előtt. A heti szakmai cikkünk keretében Kovács Dia adott nektek hasznos tanácsokat a húzódzkodás témakörében.


Csütörtökön rátértünk a Felix Promotion hétvégi, Cegléden megrendezett bokszgálájára, melynek keretében Berki Ferenc is ringbe lépett. Ha már szóba került az MMA a héten, akkor megvizsgáltuk, hogy miként használható az ökölvívásból is jól ismert dzseb (jab) a ketrecben!


Pénteken már beszámoltunk róla, hogy Svédországban megtörtént a sorsolás, melynek eredményeként Gilányi Attila ukrán, míg Herceg Alex elefántcsontparti versenyzővel kezd a muaythai Világbajnokságon. A Pillantképek rovatunkban ezen a napon a legenda, az MMA uttörője Pat Miletich szerepelt.


IFMA-Muaythai-Vilagbajnoksag-2016


Szombaton már eredményekről is hírt tudtunk volna adni a muaythai Világbajnokságról, hiszen Herceg Alex péntek délután már ringbe lépett volna, ha elefántcsontparti ellenfele nem mulasztotta volna el a megjelenést a mérkőzés időpontjában. Alex is meccs nélkül jutott tovább a következő körbe. Az esti pihenéshez a jiu-jitsuhoz kapcsolódóan az üres tudat állapotával ismertettünk meg Titeket. A verseny előtti stressz legyőzéséhez, és a maximális koncentráció eléréséhez.


Vasárnap egy programajánlóval jelentkeztünk. A hétvége ugyan lassan a végéhez közeledik, de a küzdősportok szerelmesei még a Bajnokok Éjszakája 2 gálán megtekinthettek néhány ütős mérkőzést a Morrison's 2 Klubban.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség