IFMA Muaythai VB 2016 - Elkezdődött!

Elkezdődött az IFMA Muaythai VB 2016!

[caption id="attachment_12732" align="aligncenter" width="504"]IFMA Muaythai VB 2016 Szabó László, Herceg Alex Valentin, Gilányi Attila, Dudok Károly[/caption]

A napokban adtunk róla hírt, hogy Szabó László szövetségi edző, Herceg Alex Valentin, Gilányi Attila és Dudok Károly, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnöke útnak indultak a svédországi Jönkopingban rendezett IFMA Muaythai Világbajnokságra, melyet idén május 19-28 között tartanak!


Az IFMA Muaythai Világbajnokság az egyik legnagyobb ilyen jellegű verseny a világon. Mintegy 2000 résztvevő, nagyjából 40000 néző várható a 10 napos, kemény küzdelmekkel teli rendezvényen, ahol a világ legjobb amatőr muaythai versenyzői csapnak össze!


A 10 nap alatt természetesen nem csak küzdelmek lesznek - szemináriumok, workshopok és a Jönkoping fesztivál is várja majd a kilátogató érdeklődőket, ahol miután Svédország először ad helyet az IFMA Muaythai Világbajnokságnak, a házigazdák érthető okokból igyekeznek majd apait-anyait beleadni, minden téren.


Versenyzőink az orvosi vizsgálat, bemérlegelés, majd a sorsolás vár már tisztább képet kaphattak arról, mi vár rájuk. Gilányi Attila első ellenfele 24-én az ukrán Rogava Tsotne lesz, továbbjutás esetén pedig akár Kirill Kornilovval vagy Andrey Gerasmichukkal is találkozhat.


IFMA Muaythai VB 2016 +91kg parositasok


Nem túlzás azt állítani, hogy rendkívül kemény mezőny gyűlt össze a 2016-os IFMA Muaythai VB-re. Attila súlycsoportjának beosztása, párosításai ITT találhatóak.


Herceg Alex Valentinra sem várnak könnyebb csaták, hiszen 16-os tábláról indul, első ellenfele a mai napon du. 4 óra magasságában pedig az elefántcsontparti Ronar Kounssi Olive lesz az 'A' ring 24. küzdelmében! A táblán török, amerikai, japán, francia, svéd, kirgiz, finn, mexikói, pakisztáni ellenfelek várnak rá.


IFMA Muaythai VB 2016 parositasok 2

Alex súlykategóriájának pontos beosztása ITT, párosításai pedig ITT találhatóak. A VB teljes programját nyomon lehet követni egy fizetős streamen, mely mindössze 15USD (kb 4200Ft). Ennek elérhetősége: https://muaythaiwc.solidtango.com/. Szurkoljunk versenyzőinknek!


https://www.youtube.com/watch?v=LBzxYgeyCoA