IFMA VB 2016 - Egy lépéssel közelebb

IFMA VB 2016! Robog tovább a nagyszabású verseny!

[caption width="504" id="attachment_12732" align="aligncenter"]IFMA VB 2016 Szabó László, Herceg Alex Valentin, Gilányi Attila, Dudok Károly[/caption]

Herceg Alex Valentin elsőként kiírt, elefántcsontparti ellenfele - Ronar Kounssi Olive - a svédországi IFMA Muaythai VB-n nem jelent meg a ringben, így Alex továbbjutott és immáron egy lépéssel közelebb került a végső cél felé. Ami biztos, hogy szombaton a tegnapi napon győztes svéd harcos, JAFFAR AL-QASHAAMI lesz. A meccs tétje pedig nem más, mint az elődöntőbe jutás!


Gilányi Attilának egyébként keddre, 24.-ére kell készen lennie első ellenfelére, az ukrán Rogava Tsotnéra a Május 28-ig tartó versenyen, melyet némi anyagi ellenszolgáltatás ellenében a https://muaythaiwc.solidtango.com/ címen lehet követni. Ennek ára 15USD, ami nagyjából 4200Ft-nak felel meg. Ezért az összegért a verseny összes mérkőzését meg lehet nézni természetesen.


Szurkoljunk továbbra is a fiúknak, hogy sikerüljön minél jobb eredmény elérniük a kategóriájában a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű versenyén, melyre a versenynek hazájukban először helyt adó házigazda svédek mintegy 2000 résztvevővel és nagyjából 40000 nézővel számoltak.


Ahogy említettük már korábban Gilányi Attila továbbjutás esetén pedig akár Kirill Kornilovval vagy Andrey Gerasmichukkal is találkozhat. Nem túlzás azt állítani, hogy rendkívül kemény mezőny gyűlt össze a 2016-os IFMA Muaythai VB-re. Elég, ha vetünk egy pillantást Attila súlycsoportjának beosztására, párosításaira, melyek ITT találhatóak.


IFMA-Muaythai-VB-2016-parositasok

Herceg Alex Valentinra sem várnak könnyebb csaták, hiszen ugyan valamivel közelebb került a 16-os táblán, azonban az ellene kiírt svéd harcoson kívül még török, amerikai, japán, francia, kirgiz, finn, mexikói, pakisztáni ellenfelek várnak rá.


IFMA-Muaythai-VB-2016-parositasok-2

Alex súlykategóriájának pontos beosztása ITT, párosításai pedig ITT találhatóak. Szabó László szövetségi edző egy Facebook bejegyzése szerint:


IFMA-Muaythai-VB-2016-szabo-laszlo-facebook

Reméljük ez nem fog ellenünk dolgozni szombaton és kedden, mindenesetre szorítsunk továbbra is a fiúknak! Hajrá!


https://www.youtube.com/watch?v=LBzxYgeyCoA