Kickbox Világkupa - Magyar sikerek a 2. napon

A második versenynapot tartották a rekord mennyiségű nevezéssel elrajtol XXII. Magyar Kickbox Világkupán!

vilagkupa

A MOM Sportközpont küzdőterét megtöltötték a különböző nemzetek versenyzői a XXII. Magyar Kickbox Világkupa második napján, ahol futószalagon jöttek a magyar érmek!


Az M4 csatornán is betekintést nyerhettek azok a küzdelmekbe, akik nem tudtak kilátogatni ma a budapesti MOM Sportközpontba. Így élőben láthatták, ahogy a Regym színeiben induló Habash Antoine megszerezte a Világkupa-győzelmet K-1 szabályrendszerben. Antoine végig uralta a küzdelmet fehérorosz ellenfelével szemben, és Rehák György tanítványa magabiztosan húzta be a elsőséget!




[caption id="attachment_12674" align="aligncenter" width="504"]habash fotó: ReGym Facebook[/caption]

Antoine előtt a Rákóczi Renáta szerzett ezüstérmet, a Titán SE színeiben versenyzője Full-contact szabályrendszerben állhatott a dobogó második fokára. A hölgyek közt szintén Full-contact számban bronzérmet szerzett Bordás Annamária (Black&Gold Angels Veresegyháza) és Dr. Megyeri Csilla (Titán SE) is.


Dobogóra állhatott még a mai napon K-1 szabályrendszerben Géczei Róbert is, aki remek teljesítménnyel a bronzéremmel zárta a Magyar Világkupát!


A Pointfighting szabályrendszert - szinte természetesnek vehető módon - a Halker-KirályTeam csapata uralta. Csupán a mai napon 25 aranyérmet szereztek Király István tanítványai! A mezőnyben szép számban gyűjtették az érmeket a Debreczeni Team versenyzői is!


A magyar érmek és eredmények pontos összegzésével  a Világkupa zárása után jelentkezünk.