Véget ért számunkra az IFMA VB 2016

IFMA VB 2016


A vasárnapi pontozásos vereség után - melyet Herceg Alex Valentin a hazai pályán minden segítséget és hátszelet megkapó svéd harcos, Jaffar Al-Qashaami ellen szenvedett el - tegnap Gilányi Attila is búcsúzott a versenytől.


Attila pontokon maradt alul a legjobb nyolc között a kétszeres IFMA Világbajnok, IFMA Európa-bajnok ukrán Rogava Tsotne ellen. Tsotnéról tudni kell, hogy olyan nevek ellen lépett már ringbe pályafutása során, mint Ismael Londt, Stefan Leko vagy Paul Slowinski és ők is csak nehezen, extra menetekben tudták legyőzni.


Szabó László szövetségi edző elmondása szerint Attila méltó ellenfele volt Tsotnénak, sőt, a második menetben testütésekkel nagyon meg is lepte az ukránt ellenfelét, de a nemzetközi rutin, a magasabb mérkőzésszám kijött a mérkőzés végére. A Capitan Gym edzője, az ukrán szövetségi kapitány is könnyebb és gyorsabb győzelemre számított, aminek durván hangot is adott versenyzőjével szemben.


Szabó László véleménye szerint, ha Attila megszerzi a nemzetközi rutint, megfelelő edzőpartnerekkel tud otthon és külföldön is készülni, akkor már az októberi Split-i IFMA EB-n éremesélyes lesz. A többi negyeddöntő mind kiütéssel ért véget, szövetségi edzőnk szerint az orosz, belorusz és ukrán versenyző kiemelkedik a mezőnyből.


Az IFMA VB 2016 mindenesetre zajlik tovább, május 28-ig pedig még sok jó meccset láthatnak az érdeklődők, a sport rajongói, akik a https://muaythaiwc.solidtango.com/ címen némi anyagi ellenszolgáltatás fejében a teljes gálát megtekinthetik.


Az ellenfelem.hu gratulál a helytállásért és kemény csatákért sportolóinknak és kívánunk további sikereket küzdősportolói pályafutásuk során!


https://www.youtube.com/watch?v=LBzxYgeyCoA