Csatára készen - Görbics Gábor!

Görbics Gábor Zágrábban lép kötelek közé a hétvégén!

Görbics Gábor vs Denis Bartol W5


A világszerte gálákat tartó W5 kickbox szervezet Moszkva, Németország után most Horvátországba is elérkezett! Június 4-én Zágrábban a W5 Europe soron következő gáláján Görbics Gábor a 24 éves, 34 meccsel, 29 győzelemmel rendelkező helyi harcos, Denis Bartol ellen lép a szorítóba a horvátországi Supernovában!


A K-1, muay thai tapasztalattal egyaránt rendelkező, amatőr, félprofi színteret is megjárt horvát harcos ezúttal k1 szabályrendszerben, 3x3 menetben méltán közkedvelt és népszerű harcosunkkal, a mindig kész Görbics Gáborral lép a kötelek közé! Gábort a meccs előtt, felkészülése közepette értük utol és kérdeztük edzésről, súlyról, sérülésekről és egyebekről! Következzen interjúnk! Csatára készen - Görbics Gábor!


ellenfelem.hu: - Mikor, hogyan jött a lehetőség a Bartol ellei meccsre?


Görbics Gábor: - Nem sokkal a Harcosok Klubja 22 gála után már tudtam, hogy alakul valami. A W5 aktívan keresett egy embert Bartol ellen, Brunner Tihamér pedig gondolt rám és szólt.


e: - Ezek szerint akkor ott nem sérültél és minden 100%-os?


GG: - Szerencsére minden rendben. Apróbb-cseprőbb dolgok vannak, de ez egy ilyen sport.


e: - Hogy érzed, mennyire tudtad tanulmányozni ellenfeled és felkészülni rá?


GG: - Láttam pár meccsét és leszűrtem a lényeget. Ügyes a srác, jó kezekben van, de nem kiforrott még szerintem. Abszolút verhetőnek érzem. Hazai terepen lesz, a pontozásban pedig több okból sem hiszek, így nyilván a legjobb lenne befejezni, de majd meglátjuk hogy alakul.


e: - Ha már a felkészülésnél tartunk, kik segítenek mostanság? Kivel finomhangoltok Bartolra?


GG: - Többen is segítenek szerencsére. Hogy csak pár nevet említsek Rehák György, Kemecsei Bálinték, de Peszlen Feri is mind hozzátesznek valamit az összképhez. Akiknek nagyon sokat köszönhetek még, az Svasznek Jenő bácsi és Melhem Saad.


e: - Hogyan tervezed ellensúlyozni az utazás fáradalmait? Kimentek 1-2 nappal előbb? Mikor lesz a mérlegelés?


GG: - Igen, kicsit előbb kimegyünk, aztán pénteken jön a mérlegelés, szombaton pedig már a meccs!


e: - Régebben általában 63-64kg körül láthattunk meccselni. Ez a meccsed azonban 67kg-ra van kiírva. Mennyire könnyíti meg ez a dolgod?


GG: -  A 63.5-et is hoztam 9 évig, de mindenképp egyszerűbb így. Most 70 kg vagyok, jó formában, szóval nem lesz gond. Fizikálisan szerintem mindenképp előnyben leszek.


Sok sikert! Szurkolunk neked!


A mérlegelést június 3-án, du 3-tól itt lehet követni:


https://www.youtube.com/c/WorldversionW5

Az élő közvetítés linkje (fizetős):

https://w5kick.tv/broadcasts/9