Ez volt a Bellator Kickboxing 2

Bellator Kickboxing 2! Schillling bukott, Ross hozta a papírformát.

Bellator Kickboxing 2


Miután a Bellator MMA 157-es, Dynamite 2 névre keresztelt gálája - ahol az MMA és kickbox meccsek párhuzamosan zajlottak, ill. a Bellator Kickboxing 2 gála egymás után zajlottak, így adta magát, hogy egy kalap alá vegyük őket.



Nézzük tehát kickbox felhozatal érdekes részeit!

Gloria Peritore és Denise Keilholtz találkozója a Dynamite 2 kickbox felhozatalába került, akár csak Kevin Ross és Justin Houghton meccse, míg Hisaki Kato és Joe Schilling, Raymond Daniels és Stefan Bruno, ill. Keri Melendez és Sarah Howell találkozója a Bellator Kickboxing 2-be.


A Hesdy Gerges - Denise Keilholtz párosnak nem volt szerencsés a hónap. Míg Hesdy a GLORY 31-en bukott a pontozólapokon (szintén furcsán), addig Denise a Bellatorban járt pórul. Nem volt teljesen rablás a meccs, ahogy sokan állították, de tény, ami tény, elég szoros volt. Az Enfusion szabályokhoz szokott Keilholtzot tán az lepte meg, hogy a söprései itt nem értek pontokat. Hajszállal ugyan, de Peritore nyert.


bellator kickboxing 2 kevin ross


Kevin Ross egyhangú pontozással nyert Justin Houghton ellen egy alapvetően elég egyoldalú meccsen, de ha már a GLORY 31 kapcsán panaszkodtunk a bíráskodás kapcsán, meg kell említenünk, hogy itt is akadtak furcsaságok. Ross egy májassal leküldte ellenfelét, de a bíró rá se bagózott, nem számolta leütésnek.


Közvetlenül tehát a Dynamite 2 mérkőzései után, jött a Bellator Kickboxing 2, ahol Joe Schilling próbált elégtételt venni Hisaki Kato-n az MMA szabályrendszerben elszenvedett kiütéses veresége kapcsán. Sikertelenül. A GLORY-t nemrégiben hátrahagyó és a szervezetet erősen szidalmazó amerikai bár két menetig uralta az összecsapást, túlzottan is hajszolta a finist. Addig üldözte Katot, míg az amolyan próba-szerencse módon eleresztett egy pördülő ütést, amivel Schillinget legalább olyan csúnyán kiütötte, mint első találkozójuk alkalmával.


Raymond Daniels az első menetben lebontotta ellenfelét, ill. Bruno máját, ha egészen pontosak akarunk lenni. Nincs mit ragozni ezen, ha csak azt nem, hogy jó lenne már komoly, nagy kaliberű ellenfelek ellen látni az amerikai fenegyereket. Nézzük az est fénypontjait!


https://www.youtube.com/watch?v=BlBpSGWj3l4