Heti összefoglaló (89.)

Igyekeztünk színes tartalommal szolgálni ezen a héten is, ami esetünkben abból állt, hogy a lehető legtöbb küzdősportággal foglalkozzunk. Így volt judo, brazil jiu jitsu, thai box és ökölvívás is. Nézzük részletesen, hogy miként épült fel ez a változatosság a héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a Budakeszin első alkalommal megrendezett kempu kupa eredményeiről számoltunk be, amit Juhász Sandy beszámolója követett a RISE 111 gáláról. Este programajánlóval szolgáltunk, amiben a hétvégén Budapesten zajló Pankráció Európa-bajnokságról írtunk.


Kedden az Olimpiára utazó magyar judósok nyilatkoztak arról, hogy miként várják a nyári játékokat. A W5 gáláján győzelemmel bemutatkozó Görbics Gáborral is beszélgettünk a mérkőzés után.


W5-Gorbics-05


Szerdán hírt adtunk róla mi is, hogy Kovács Istvánt váltva ezentúl Kótai Mihály irányítja majd a Fradi ökölvívóit. Habash Antoine Kínában aratott győzelme mellett portálunk sem mehetett el szó nélkül, így erről is írtunk ezen a napon. Este újabb interjút olvashattatok Szmolka Nikivel, aki tovább gyűjti az érmeket a birkózószőnyegen is.


Csütörtökön egy másik programajánlóval szolgáltunk Nektek, ez pedig egy brazil jiu-jitsu edzőtábor lesz Budapesten, júniu utolsó hétvégéjén Csámpár János vezetésével. A Halker-KirályTeam két verseny alatt több, mint 60 érmet gyűjtött. Erről olvashattatok délután. Este egy szakmai írással jöttünk, a muaythai sportághoz köthetően söprés technikákat néztünk meg klincs pozícióból.


klincs söprés


Pénteken a közelgő Budapest Judo Grand Prix is szóba került, ahol ismét számos Olimpiai- és Világbajnok cselgáncsozó lép majd szőnyegre. Ezekben a napokban zajlik az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság is, erről is írtunk. A Pillanatképek rovatunkból pedig Antônio Rodrigo "Minotauro" Nogueira kalandos életútját ismerhették meg azok, akik nem találkoztak vele.


Szombaton a Klitschko vs Fury visszavágó kapcsán arról olvashattatok, hogy Klitschko élvezi a kihívó szerepét. Örök nyugalomra helyezték a június 3-án elhunyt bokszlegendát, Muhammad Ali-t, akinek emlékére a róla készült egyik dokumentumfilmet hoztuk estére. Én vagyok Ali - tele archív felvételekkel, interjúkkal, és minden egyébbel, amit a legendáról tudni kell.


Vasárnapra már némi információt tudni lehetett a tököli sportcsarnokban megrendezett WAKO kickbox OB-ról, így azt is, hogy a ReGym-ből Szána Patrik, Jóni Máté Junior Magyar Bajnoki címet szereztek, míg Szergej Sándor és Breszkó Bence ezüstéremmel zárta a napot. Az Esztergomi Kick-Box SE mindkét induló versenyzője érmet szerzett: Nagy Larion junior low kick -57 kg-ban aranyat, László Barnabás pedig junior K1 -63,5 kg-ban ezüstöt szerzett.Juhász Sandy beszámolója segítségével pedig kicsit Japánba "látogathattatok" és megismerhettétek a Shootboxing legutóbbi gálájának eredményeit.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség