Heti összefoglaló (91.)

Most már valóban belegyalogoltunk a nyára, de az élet nálunk nem állt meg. Sőt, erre a hétvégére is jutott küzdősportgála, és előttünk van még egy Harcosok Klubja rendezvény is, és persze az Olimpia! Nézzük bővebben, hogy miről volt szó ezen a héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a Kaposváron zajló junior ökölvívó Európa-bajnokságot ajánlottuk figyelmetekbe. Habash Antoine kínai győzelmét is megmutattuk Nektek videó formájában. Este a 3 év után visszatérő Győrfi Csabával készített interjúnkat olvashattátok. Csaba a dunaújvárosi Nemzetek csatája II. gálán lépett ringbe.


Kedden a harmadik Olimpiájára készülő Bor Barna gondolatait hoztuk délre. Barna az elmúlt időszak versenyeiről és az ausztriai edzőtáborról is szót ejtett. A Bellator Kickboxing második gálájáról is írtunk néhány gondolatot, hiszen a felhozatal nagyon ígéretesnek tűnik.


Szerdán Bacskai Balázsé volt mondhatni a főszerep. Mi is hoztuk a hírt, hogy Balázs az Olimpiai indulás jogáért lép ringbe csütörtökön. Nagyon sokat megosztották a cikket, és írtátok, hogy szurkoltok Balázsnak. Az eredményről lentebb olvashattok. Marcelo Garcia segítségével szemléltettük, hogy milyen taktikával lehet egy erősebb, nagyobb ellenfél ellen.


bacskai-balazs-800x533


Csütörtökön a beköszöntött nyárias időjárásra való tekintettel felhívtuk a figyelmetekre a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra, hogy elkerüljétek a dehidratációt! A hétvégi Budapest Judo Grand Prix-ről is írtunk, hiszen a hétvége egyik fő eseménye volt. 37 magyar induló részvételével. A teniszkönyök és a kézfájdalmak elkerülésére mutatott néhány gyakorlatot a legenda, Steve Maxwell.


Pénteken kiderült, hogy Bacskai Balázs utazhat az Olimpiára, miután legyőzte pontozással német ellenfelét Bakuban! A Harcosok Klubja 23. gálájának felhozatala is igazi csemegének ígérkezik, elég csak a főmérkőzést - a Kálucz Martin vs Polgár Ádám - összecsapást említenünk.


HK23


Szombaton arról is hírt adhattunk többek közt, hogy Kiss Balázs is kivívta a riói indulás jogát. Balázs Varga Ádámmal csapott össze a budapesti Körcsarnokban az Olimpiai kvótáért. Estét egy izgalmasnak ígérkező bokszmérkőzést, a Thurman vs Porter találkozót ajánlottuk azok figyelmébe, akiknek volt kedve és ereje felkelni hajnalban. Elárulhatjuk, megérte!


Vasárnap meg is nézhettétek, hogy miért írtuk róla, hogy a Thurman vs Porter akár az év meccse is lehet. Parázs csata volt! 



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség