Augusztusban MMA edzőtábor Szegeden

Van, aki fesztiválokban - a szorgalmasabbak pedig - edzőtáborokban mérik a nyarat. Nekik (is) tudjuk ajánlani a már hagyományosnak tekinthető szegedi MMA nyári edzőtábort.

mma_edzotabor_szeged_2016

Mindamellett, hogy az ország egyik legszebb városáról van szó, Szegedhez köthetjük a már hagyományosnak tekinthető MMA nyári edzőtábort is, ahol minden adott hozzá, hogy a kevert harcművészetekben felhasználható tudásod bővítsd. A tábor augusztus 15-én reggel veszi kezdetét, 7:30-kor már a futóedzéssel lehet hangolni a napra. Az  edzőtábor utolsó napja augusztus 18.


Az álló- és a földharc edzések mellett az erőnlétre is komoly hangsúlyt fektetnek a szervezők, a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team.


Az Újszegedi Partfürdő területén felállított ketrec, ring és tatami segíti a változatos edzések megtartását, amiért olimpikon és világbajnok vezényelnek majd. A technikai és sparring edzések mellett a pihenésre és regenerálódásra is lesz számtalan lehetősége. Az árban pedig ismét nagyon kedvező a tábor, 6000 forint/nap, ami tartalmazza a napi 3 edzést, a reggelit és az ebédet, és a szállást, ami kb. 150 méterre van az edzőtábor helyszínétől.



További információkért látogassatok el az MMA nyári edzőtábor oldalára.