Habash Antoine - Kiütéses győzelem

Habash Antoine legutóbbi győzelme után újabb felkérést kapott, hogy keleten bizonyítson. Ezúttal a több, mint 7 millió lakosú Sencsen 32500 férőhelyes stadionjában lépett mkötelek közé, a Faith Fighting Championship 2 gáláján!

Habash Antoine faith-fight-championship-23-july-2016

Antoine és edzője Rehák György már napok óta a gála helyszínén tartozkodnak, ahol magyar idő szerint ma délután fél 2 után elrajtoltak a küzdelmek.


A gála 17 mérkőzést vonultatott fel, Anotoine és ellenfele a 16., azaz utolsó előtti pár volt az este. A mérkőzést közt harcművészeti bemutatók színesítették a programot. Míg a mérkőzek alatt olykor a női sikolyokra emlékeztető hangokat kiadó férfi (?) kommentátorokon lehetett nagyon kacagni.


Antoine súlya a mérlegelés során rendben volt, és ellenfele a thaiföldi Rangsan Poonsang is nehézségek nélkül bemért, így minden akadály elhárult a mérkőzés elől. A netes közvetítés sajnos csak kisebb-nagyobb szünetekkel üzemelt, igyekeztünk azonban követni az eseményeket, főként Antoine mérkőzésére fókuszálva.


Az első menetben Antoine ügyesen használta ki a magassából adódó fölényét. Repülő térdesből 4-5 is landolt Poonsang-on, és szép kombinációkkal válaszolgatott a támadásaira. Biztató kezdés volt. A második menetben fokozódott Antoine fölénye, aki egy perccel a menet kezdetét követően egy jobb egyenessel ledöntötte ellenfelét. Az este eddig legjobb mérkőzése volt!


https://vimeo.com/176722873
Gratulálunk!

Save

Save