Kelemen Balázs nélkül folytatja a Felix Promotion

Magyarország piacvezető "boksz istállója", a Felix Promotion International megvált nagyközépsúlyú ökölvívójától.

[caption id="attachment_10601" align="aligncenter" width="503"]Kelemen Balázs fotó: Felix Promotion[/caption]

Rácz Felix 2011 óta egyengette az ökölvívó pályafutását, aki ez idő alatt a magyar bajnoki és a WBO nemzetközi bajnoki címet is begyűjtötte. A WBO világranglistán pedig a 7. helyen is jegyezték. Eddigi mérlege: 24 győzelem és 2 vereség.


"A válás oka egyszerű - mondta Rácz Felix - Kelemen Balázs (38) hozzáállása a sportághoz sajnos megváltozott. Az, hogy 4 év alatt, 4 különböző edzővel dolgozott az egy dolog, persze ez is beszédes, de az utóbbi másfél évben közel 10 meccset mondott vissza, olyan ellenfelek  ellen mint: Harry Simon (címmeccs), James De Gale (címmeccs), George Groves, Lucian Bute, Tyrone Zeuge (címmeccs), Pintye Szabolcs, Harcsa Norbert majd legutóbb Nieky Holzken ellen.


Természetesen itthon, nyeretlenek ellen szívesen bokszolt volna, ahogy ő nevezte, "önbizalom növelő meccseket"...


Remélem rövidesen talál olyan menedzsmentet aki lát benne fantáziát, kivásárolja és tovább egyengeti majd pályafutását, mert én az önbizalomtól duzzadó, tökös, határozott ökölvívókat szeretem, akik vállalják a megmérettetéseket, és bátran kockáztatnak a siker és a hírnév eléréséért! További minden jót kívánok Kelemennek!"


/forrás: Felix Promotion International/


FRISSÍTÉSKözben Kelemen Balázs is reagált a hírre, és úgy tartjuk korrektnek, ha az ő szemszögéből is bemutatjuk a sztorit. A bejegyzését itt olvashatjátok:


kelemen_válasz