Magyarországra jön a Bellator?

Lehetséges, hogy szeptemberben a Bellator hazánkba látogat! MMA, kickbox vagy akár egy vegyes show-t is kaphatunk!

Bellator


Bár Joe Schilling visszavágója a Bellator Kickboxing második gáláján Hisaki Kato ellen nem sikerült, az amerikai nem adja fel, alapvetően jól érzi magát a bőrében, tervei vannak.


Schilling nemrég a népszerű UFC kommentátor, fekete öves bjj-s, stand up sztár Joe Rogan podcastjében szerepelt vendégként, ahol többek között sérüléseiről, meccseiről és arról is beszélt, hogy legközelebb valószínűleg szeptemberben láthatjuk őt újra akcióban, méghozzá úgy tűnik, hogy Magyarországon!


Joe Rogan úgy tűnt meglepődik a Bellator nemzetközi terveivel kapcsolatban, pedig beszélgetésük idején a londoni gáláról már egy ideje lehetett tudni. Bár London nincs olyan messze, de egyértelműen jobban tudnánk örülni egy esetleges szeptemberi Bellator shownak Magyarországon. Ez az utazás és egyebek terén is sokkal olcsóbb és egyszerűbb lenne a küzdősportok magyar rajongóinak!


Schilling egyébként ímmel-ámmal, de igyekszik leszokni a cigarettáról, de Rogan arról is győzködte, hogy a naponta szedett Ibuprofent is el kéne felejtenie. Ennek veszélyeiről nem csak egyik PhD-vel bíró, klinikai kutató vendége figyelmeztetett, de egy ultra-maraton futó ismerőse is bizonyíthatja személyesen, mennyivel jobban lett, amint leállt a napi adagokkal.


A nem-szteroid gyulladáscsökkentők okozhatnak magas vérnyomást, stroke-ot és ráadásul, mivel a bélflórát komolyan károsíthatják, így gyulladást okoznak, amire az ember aztán tovább szedi a gyulladáscsökkentőt, ami még több gyulladást okoz. Ördögi kör.


Visszatérve a gálára - az első Bellator Kickboxing show Olaszországban volt, a másodikat Amerikában tartották, nemsokára pedig a londoni MMA gálájuk következik, így könnyen lehet, hogy a Bellator Kickboxing 3. kiadását Magyarországon, élesben láthatjuk majd!


A cikkünkben hivatkozott Joe Rogan Experience podcast részt itt találjátok:


https://youtu.be/ujXxrgSwnYc?t=3733

Save

Save

Save