Heti összefoglaló (100.)

Ugyan az Olimpia véget ért, és az őszi versenyszezon még odébb van, azért jutott téma az elmúlt hétre is. Így volt interjú, szakmai anyag, legendás mérkőzés, és a IFMA Junior Világbajnokság magyar eredményeiről is olvashattatok. Nézzük azonban sorban a hét eseményeit. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn az egészséges táplákozás jegyében arról olvashattatok, hogy milyen "legális doppingszereket" építhettek be étrendetekbe nagyon egyszerűen. Este már az IFMA Junior Világbajnokságról írtunk, ahol a magyar versenyzők és segítői az utolsó simításokat hajtották már végre a helyszínen a megmérettetések előtt.


Kedden az ujjak beszalagozására mutattuk egy újabb megoldást, amit Keenan Cornelius tolmácsolt nekünk egy videó segítségével. Ha már a földharcnál tartottunk, akkor a témánál maradva ketrecre váltottunk, és Ground and Pound szerepéről az MMA-ban cikkünkben ezzel foglalkoztunk alaposabban.


Szerdán a szeptemberben Budapesten rendezendő Bellator Kickboxing gála egyik magyar főszereplőjével, Benedek Zsolttal készített interjúnkat hoztuk Nektek.


Benedek_Zsolt_Angel_Cardos-1024x682


Csütörtökön a küszöbön álló junior kick-box világbajnokságról is cikkeztünk. A magyar válogatott ma utazott el Dublinba, hogy aztán onnan rengeteg éremmel térjen haza a jövő hét végén. Ekkor már a sorsolások is megtörténtek Bankokban az IFMA Junior Világbajnokságon. Este a bjj világ egyik legeredményesebb és legtechnikásabb versenyzője, Braulio Estima mesélt arról, hogy miként kell a semmiből jó alapokat építeni.


Péntenek arról olvashattatok, hogy Csernoviczki Éva a tokiói Olimpiáig biztos folytatja a judót, ott pedig már aranyéremmel szeretné zárni a nyári játékokat. Az IFMA Junior VB- megkezdtük a szereplést, ahol a 16-17 éves lányok -57 kg os súlycsoportjában az Sipos Lilla KO-val nyerte első mérkőzését a 2. menetben! Este a legendás meccsek rovatunkban Rickson Gracie és Rei Zulu második összecsapását nézhettétek meg.


Szombaton folytatta szereplését Sipos Lilla Bankokban. A második mérkőzése után azonban a török Cibamat Üzlek ellen búcsúzni kényszerült a Világbajnokságtól. Maradtunk továbbra is Keleten. Spéth Norberten volt a sor, aki Singmanee Kaewsamrittel csapott össze magyar idő szerint délutám 15 óra magasságában.


FF-speth-vs-kaewsamrit-stream-link


Vasárnap már megnézhettétek Spéth Norbi mérkőzését Singmanee Kaewsamrit ellen.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség