Heti összefoglaló (98.)

IMG_0866Az elmúlt hét egyértelműen az Olimpiáról szólt portálunkon is. Sajnos judósaink és ökölvívóink érem nélkül távoznak Rióból, de mindenképpen büszkék lehetünk rájuk! Hogy még miről volt szó a héten, az most kiderül. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn egy rossz hírrel kezdtünk, Bacskai Balázs búcsúzott az első körben a nyári játékoktól, így ekkor már csak Harcsa Zoltánban bízhattunk. Napra pontosan egy hét volt a szegedi MMA nyári edzőtáborig, ezt ajánlottuk ismét figyelmetekbe. A "Kötelek mellett" címmel egy remek dokumentumfilmet hoztunk estére, mely a ring melletti világot mutatja be.


Kedden már Harcsa Zoltán első győzelmének örülhettünk, Zolit a második körben már a világbajnok kubai várta pénteken. Délután a judo legendás alakjáról Kyuzo Mifune-ről írt cikkünket olvashattátok, renget archív felvétellel a mesterről. Az edzés sem maradhat ki a héten. A fekvőtámasz sokszínűségét mutattuk be.


Szerdán Csoknyai László kieséséről adtunk hírt. Sajnos Laci nem bírt az aktuális világbajnokkal az első körben. Nyáron sem áll meg Vidákovics Patrik. Vele beszélgettünk az őszi terveiről.


vidakovics_patrik


Csütörtökön már Tóth Krisztián sem volt versenyben. A KSI versenyzője a második körben búcsúzott Rióban. A sportsérülések és azok jogi következményeiről írt nekünk cikket Rippel-Szabó Péter.


Pénteken már csak Bor Barnában bízhattunk, miután se Joó Abigél, se Cirjenics Miklós nem került érem közelébe. Este megismételtük Carlson Gracie Jr.-nal készített interjúnkat. Oka pedig, hogy a "bjj hercege" 18 év után visszatér a versenyzéshez.


Szombaton sportoláshoz ajánlottunk Nektek fejhallgatót/fülhallgatót. Legendás meccsek közül ezúttal a Andy Souwer és Buakaw visszavágóját néztük meg 2006-ból.


buakaw-vs-souwer


Vasárnap Bácsi Péterért szorítottunk a riói Olimpián. A Ferencváros kötöttfogású klasszisa este 22:30 magasságában a bronzéremért mérkőzik majd.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség